Siirry sisältöön
Osta liput tästä

Aukioloajat Odota hetki... Lipunmyynti loppuu 1,5h ennen sulkemisaikaa

Flowpark Ähtäri Zoo

Ryhmätilaisuudet ja paketit

Ryhmätilaisuudet ovat varattavissa huhtikuusta aina marraskuulle saakka.

Etsittekö erilaista toimintaa työporukallenne? Haluatko tuoda luokkasi tai koko koulusi seikkailemaan? Kaipaako urheiluseuranne uusia urheilumuotoja?

Puistossa on mahdollisuus järjestää aktiivinen seikkailupäivä 10–100 henkilön ryhmille.

Flowparkkaus sopii monenlaisille ryhmille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan kaikki seikkailijat opastetaan flowparkkauksen saloihin ennen varsinaisia ratoja. Seikkaillessa pääsee kehittämeen yhteishenkeä, koordinaatiokykyä, kannustamaan ja kokeilemaan rajojaan, kisailemaan leikkimielisesti, pitämään hauskaa ja liikkumaan ihan huomaamatta. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää, vavisuttaa ja villitsee! Vapauta sisäinen apinasi!

Flowpark goes Zoo

Kiinnostaako vauhdikas elämys eläinpuistonäköalalla? Flowpark goes Zoo -radat tarjoavat perinteisestä köysiratakiipeilystä poikkeavan seikkailun Ähtärin eläinpuiston kauniissa maisemissa vuonna 2021 avatuilla Panda- ja Karhu-radoilla.

Matka alkaa Flowparkin puolelta ja radat kiertävät Eläinpuiston alueella. Pakettiin sisältyy varusteet (kypärä ja valjaat), sekä kattava opastus turvalliseen radoilla liikkumiseen. Ratojen erityispiirteet tunteva ohjaaja liikkuu radoilla ryhmän mukana. Zoo-radat on mahdollista kiertää nopeammin kuin seikkailupuisto.

Varaa unohtumaton matka puiston vauhdikkaimpiin liukuihin osoitteesta [email protected] ja pyydä tarjous. Pakettiin on mahdollista liittää myös muita Flowparkin palveluita. Flowparkissa on mahdollista järjestää ryhmätilaisuuksia jopa 100 hengen ryhmille, minimiryhmäkokoa ei ole.

Polttarit

Extreme-elämyksiä ja itsensä ylittämistä!

Flowparkista polttariseurue löytää todellisen flow-fiiliksen ja seikkailun. Puihin rakennetuilla seikkailuradoilla pääsee testaamaan, millaista on olla Tarzan tai Jane. Seikkailun lomassa kehittyy koordinaatiokyky, yhteishenki ja tasapaino.

Hyvä tietää

 • Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2–3 tuntia
 • Alkoholin vaikutuksen alaisena kiipeilyradoille ei saa mennä. Myöskään puiston alueella ei saa nauttia alkoholia, vaikka ei aikoisi kiipeilläkään. Juhlien kosteammat vaiheet on syytä jättää Flowparkissa käynnin jälkeiseen aikaan
 • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
 • Seikkailu onnistuu sateellakin

Synttärit

Synttäriseikkailua lapsille ja aikuisille!

Flowparkissa vietät unohtumattomat syntympäiväjuhlat liikunnallisen seikkailun parissa. Flowparkkaus sopii kaikenikäsille seitsemän vuotiaasta ylöspäin. Järjestä meillä 10-, 30- tai vaikka 70-vuotisjuhlat!

Luokkaretket

Hamuaako luokkanne haasteita?

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jokta uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä.

Pyydä tarjous [email protected] ja varaa luokallesi unohtumaton seikkailu.

Hyvä tietää

 • Flowparkkaukseen on hyvä varata aikaa vähintään 2–3 tuntia
 • Alle 14-vuotiailla pitää olla puistossa mukana aikuinen ohjaaja: 7–9-vuotiailla aikuisen pitää kiipeillä mukana radoilla, 10–13-vuotiailla riittää, kun aikuinen valvoo maasta käsin. Yksi aikuinen voi vastata neljästä lapsesta.
 • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Alaikäisten kohdalla myös huoltajan tulee tutustua ohjeisiin ja antaa lupa lapsen tai nuoren seikkailuun.
 • Mukaan tarvitset säähän sopivat ulkoiluvaatteet, hyvät kengät ja seikkailumieltä
 • Seikkailu onnistuu sateellakin

Yksityistilaisuudet

Vuokraa koko seikkailupuisto henkilökuntineen omaan käyttöösi!

Varaa seurueellesi kahden tunnin yksityistilaisuus seikkailupuistoon. Yksityistilaisuus sisältää ryhmälle alkuopastuksen ja tarvittavat kiipeilyvarusteet radoilla liikkumiseen (valjaat + kypärä). Jokaisen seikkailijan tulee täyttää turvallisuusohjeet ja suorittaa testirata ennen radoille lähtöä.

Ota yhteyttä [email protected] ja suunnitellaan seurueellenne toiveidenne mukainen yksityistilaisuus tai -tapahtuma!

Pandapaini

Kehoa ja mieltä virkistävän leikkimielisen mittelön voi ratojemme lisäksi järjestää myös maan kamaralla. Pue pandakuosinen pehmustettu sumopuku päällesi ja haasta kaverisi molskilla. Turnausmuotoinen painiottelu ratkaisee, kuka on porukan mestari. Oikeutta on jakamassa lahjomaton seikkailunohjaaja, jonka kanssa tutustutaan aluksi painipukuun, sekä kilpailun sääntöihin. Kysy lisää osoitteesta [email protected], ja haasta itsesi sekä kaverisi.

Muut ryhmät

Ryhmätilaisuuksia ympäri vuoden

Flowparkkaus on parasta porukalla. Seikkailun olennainen osa on muiden kannustaminen, tsemppaaminen ja rohkaiseminen. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen luo ryhmähenkeä sekä virkistää mieltä. Haasta itsesi ja kaverisi!

Millaisen ryhmätilaisuuden sinä haluat järjestää?

Ota yhteyttä [email protected] tai alla olevalla lomakkeella, niin autamme kehittelemään unohtumattoman seikkailupäivän juuri sinun porukallesi!

Flowparkissa ovat viihtyneet mm. tällaiset ryhmät:

 • Tavallisesta poikkeavat pikkujoulut
 • Koko suku seikkailemaan – sukujuhlat Flowparkissa
 • Urheiluseuroille vaihtelevaa treeniä
 • Järjestöjen kaudenpäättäjäiset tai -avajaiset
 • Partiolaisille aktiivista ulkoilmasta nauttimista
 • Kaveriporukoille haasteita
 • Opiskelijajärjestöille liikunnallista toimintaa
 • Terapiaa ja kuntoutusta tarvitsevat
 • Erityisryhmät