Siirry sisältöön
Osta liput tästä

Aukioloajat Odota hetki... Lipunmyynti loppuu 1,5h ennen sulkemisaikaa

Flowpark Ähtäri Zoo

Flowpark goes Zoo -radat

Uskallatko kokeilla Flowparkin jännittävimpiä liukuja? Haluatko nähdä eläinpuiston elämää uudesta perspektiivistä?

Flowpark goes Zoo koostuu Panda- ja Karhuradasta, jotka lähtevät Flowparkin puolelta ja kiertävät Ähtäri Zoon alueella. Vauhdikkaat liu’ut, kauniit maisemat ja luonnonmukainen seikkailu kuvaavat näitä ratoja!

Flowpark goes Zoo -radoille lähtöjä järjestetään pääasiassa kesäkaudella puiston aukioloaikoina maanantain ja lauantain välillä. Kesäkauden ulkopuolella varauksia radoille voi tiedustella ryhmävarausten kautta. Huom. syysloman lauantaina 21.10. järjestetään Zoo lähtö!

Pääsyliput

Pääsylipun myös eläinpuistossa sijaitseviin Flowparkin seikkailuratoihin voi ostaa Ähtäri Zoon verkkokaupasta. Myymme lippuja vain ryhmälähtöihin. Kun varaat lippua, varaat samalla myös lähtöajan Flowpark goes Zoo -radoille. Lipunmyynti sulkeutuu 10 minuuttia ennen lähtöä.

Voit yhdistää Flowpark goes Zoo -ratojen lippuun myös kiipeilypuiston tai eläinpuiston tai vaikka molemmat! Voit käyttää lippupaketin eläinpuistokierroksen myös myöhempänä ajankohtana, sillä eläinpuiston liput ovat voimassa kolme (3) kuukautta.

Lipputyypit:

  1. Flowpark goes Zoo -lippuun sisältyy lähtöaika ja kertaluonteinen pääsy eläinpuistossa sijaitseviin Flowparkin seikkailuratoihin
  2. Elämyslippu sisältää pääsyn Flowpark seikkailupuistoon, Ähtärin Eläinpuistoon ja Flowpark goes Zoo -radoille.
  3. Flowpark + Flowpark goes Zoo -yhteislippu sisältää pääsyn Flowpark seikkailupuistoon ja Flowpark goes Zoo -radoille.
  4. Ähtäri Zoo + Flowpark goes Zoo -yhteislippu sisältää pääsyn Ähtärin Eläinpuistoon ja Flowpark goes Zoo -radoille.

Erityistä huomioitavaa

  • Suosituspituusraja: 150cm
  • Asiakkailla jotka ovat 120-150cm pitkiä, tai alle 10-vuotiaita, tulee olla radoilla mukana avustaja, joka kykenee auttamaan radoilla liikkumisessa.
  • Seikkailuradoille ei saa ottaa mukaan tippuvia tavaroita. Tarkistamme asian aina ennen radalle menemistä.
  • Radoilla liikkuessa noudatetaan seikkailuratojen turvallisuusohjeita.
  • Saavuthan puistolle viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Flowparkin seikkailuradat eläinpuistossa on suunniteltu yhteistyössä Eläinpuisto Oy:n asiantuntijoiden kanssa alueelle sopiviksi. Kuten muillakin Flowparkin rataosuuksilla, saavat asiakkaat meiltä kattavan perehdytyksen radoilla liikkumiseen. Varmistamme osaamisen ennen seikkailuradalle siirtymistä. Lisäksi rataosuuksille tulee ohjaajamme jokaisen ryhmän mukaan, joka tuntee ja huomioi näiden ratojen erityispiirteet sekä ohjaa asiakkaan sujuvaa ja turvallista etenemistä radalla. Tämän takia asiakkaiden tuleekin lippua ostaessaan varata paikkansa ryhmälähtöön.

Flowpark goes Zoo -radat
Flowpark goes Zoo -radat