Siirry sisältöön
Hanki liput lahjaksi

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Ähtäri Zoo

Flowpark goes Zoo -radat

Flowparkin seikkailuradat eläinpuistossa on suunniteltu yhteistyössä Eläinpuisto Oy:n asiantuntijoiden kanssa alueelle sopiviksi. Kuten muillakin Flowparkin rataosuuksilla, saavat asiakkaat meiltä kattavan perehdytyksen radoilla liikkumiseen. Varmistamme osaamisen ennen seikkailuradalle siirtymistä. Lisäksi kahdella radalla – Pandaradalla ja Karhuradalla – meillä on oma opastus ja opas, joka tuntee ja huomioi näiden ratojen erityispiirteet sekä ohjaa asiakkaan sujuvaa ja turvallista etenemistä radalla.

Pääsyliput

Pääsylipun myös eläinpuistossa sijaitseviin Flowparkin seikkailuratoihin voi ostaa Ähtäri Zoon verkkokaupasta. Myymme lippuja vain ryhmälähtöihin. Kun varaat lippua, varaat samalla myös lähtöajan Flowpark goes Zoo -radoille. Lähtöaikaan sisältyy opastus ja testiradan läpikäynti, jonka jälkeen jatketaan varsinaiselle lähtöpaikalle.

Lippusi voi olla lippupaketin osa, jolloin pakettiin voi kuulua myös muita palveluita, kuten Flowpark-seikkailupuisto ja/tai eläinpuistokierros. Voit käyttää lippupaketin muut palvelut muinakin ajankohtina. Flowpark-seikkailupuiston ja eläinpuistokierroksen lippujen voimassaoloaika on kolme (3) kuukautta ostoajankohdasta.

Lipputyypit:

  1. Flowpark goes Zoo -lippuun sisältyy lähtöaika ja kertaluonteinen pääsy eläinpuistossa sijaitseviin Flowparkin seikkailuratoihin
  2. Elämyslippu sisältää pääsyn Flowpark seikkailupuistoon, Ähtärin Eläinpuistoon ja Flowpark goes Zoo -radoille.
  3. Flowpark + Flowpark goes Zoo -yhteislippu sisältää pääsyn Flowpark seikkailupuistoon ja Flowpark goes Zoo -radoille.
  4. Ähtäri Zoo + Flowpark goes Zoo -yhteislippu sisältää pääsyn Ähtärin Eläinpuistoon ja Flowpark goes Zoo -radoille.

Erityistä huomioitavaa

  • Suosituspituusraja: 150cm
  • Asiakkailla jotka ovat 120-150cm pitkiä, tai alle 10-vuotiaita, tulee olla radoilla mukana avustaja, joka kykenee auttamaan radoilla liikkumisessa.
  • Seikkailuradoille ei saa ottaa mukaan tippuvia tavaroita. Tarkistamme asian aina ennen radalle menemistä.
  • Radoilla liikkuessa noudatetaan seikkailuratojen turvallisuusohjeita.
Flowpark goes Zoo -radat
Flowpark goes Zoo -radat