Siirry sisältöön
Benji

Flowparkkaajan muistilista

Flowparkin alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Puistossa voi kulkea vapaasti merkittyjä polkuja pitkin. Kun haluat flowparkkaamaan, sinun tulee ostaa lippu, jolla saat varusteet vuokralle. 

Flowparkkaus sopii kaikenikäisille seikkailumielisille perusterveille city-tarzaneille ja eräjormille vauvasta vaariin.

Turvallisen ja sujuvan seikkailukokemuksen varmistamiseksi toimi puistoon tullessasi näin:

 • Tutustu huolellisesti turvallisuusohjeisiin sekä UKK-osioon ennen lipun ostamista. Voit myös tulostaa ja täyttää ohjeet valmiiksi, tai täyttää ohjeen puiston lipunmyynnissä. Huomioithan, että alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa seikkailuun, ja alle 14-vuotiailla tulee olla mukanaan aikuinen.  Alle 10-vuotiaiden kohdalla  aikuisen tulee kiivetä mukana radoilla lukuun ottamatta matalia ratoja, ja 10–13-vuotiaiden lasten kohdalla riittää että aikuinen valvoo maasta käsin.
 • Osta pääsylippu puiston lipunmyynnistä tai verkkokaupasta. Lippu oikeuttaa päiväseikkailuun ja saat puistosta käyttöösi radoilla tarvittavat kiipeilyvarusteet, puiston alueelta ei saa poistua varusteiden kanssa.
 • WC:ssä kannattaa käydä ennen valjaiden pukemista. Käydessäsi WC:ssä tai tupakkatauolla kesken seikkailun tulee valjaat riisua. Tarkistuta valjaat uudelleen pukemisen jälkeen henkilökunnalla.
 • Tyhjennä taskut putoavista esineistä ja laita pitkät hiukset kiinni. Jätä ylimääräiset huivit ja korut seikkailun ajaksi pois.
 • Varustepisteeltä saat vuokralle valjaat ja kypärän. Pue varusteet päällesi annettujen ohjeiden mukaan. Odota, että henkilökunta ohjaa eteenpäin opastukseen ja testiradalle. Kuultuasi ohjeet suorita testirata käyttämällä varusteita oikeaoppisesti.
 • Kun ohjaaja toteaa sinun osaavan varusteiden käytön, voit lähteä varsinaisille seikkailuradoille. Aloita helpoimmasta ja siirry vaikeammille vasta, kun koet kaipaavasi lisää haastetta.
 • Ota huomioon ratojen pituus- sekä yksittäiset painorajat. Punaiset ja mustat radat ovat yli 150 cm, ja siniset ja vihreät radat yli 120 cm. Vaaleanvihreille matalille radoille ei ole pituusrajaa. Yksittäisillä radoilla voi olla painorajoituksia, ne on aina merkitty radoille.
 • Kulkiessasi radoilla pysy aina kiinnittäytyneenä varmistuslinjaan ohjeiden mukaisesti.
 • Radoilla oleville lavoilla saa olla kerrallaan enintään kolme henkilöä. Kussakin lavojen välisessä tehtäväelementissä saa olla kerrallaan maksimissaan kaksi henkilöä ja turvaväliä tulee olla vähintään 5 metriä. Jos radalla on ruuhkaa, odota rauhassa vuoroasi ennen etenemistä. Lavoilla voit hengähtää ja päästää halutessasi muita flowparkkaajia ohitsesi.
 • Jos tarvitset apua, tsemppausta tai sinulla on muuten vain kysyttävää, älä epäröi kääntyä henkilökunnan puoleen. Me autamme mielellämme!
 • Kun lopetat flowparkkauksen, palauta varusteet varustepisteeseen. Lipun voimassaolo päättyy poistuessasi puiston alueelta.

Kun ostat Gold card -kuukausikorttia:

 • Tutustu huolellisesti Gold card -lomakkeeseen. Voit myös tulostaa ja täyttää lomakkeen valmiiksi, tai täyttää lomakkeen puiston lipunmyynnissä. Huomoithan, että lomakkeeseen tarvitaan myös huoltajan tiedot.