Siirry sisältöön
Osta liput tästä

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Ähtäri Zoo

Puiston kartta ja palvelut

Opastukset ja lipun ostaminen

Flowparkkaaminen edellyttää ohjaajan pitämän opastukseen osallistumista. Opastukset alkavat puistolla noin puolen tunnin välein, puiston aukeamisesta alkaen tasa- ja puolitunneittain. Viimeinen opastus alkaa 1,5 tuntia ennen puiston sulkeutumista.

Ostamalla ajastetun lipun Ähtärizoo.fi -verkkokaupasta, saat lunastettua lippusi edullisemmin. Liput voi myös ostaa puistosta paikan päältä hinnaston mukaisesti. Voit tulostaa ja täyttää turvallisuuslomakkeen etukäteen. Suosi korttimaksua. Ryhmävarauksilla tulevat voimme myös laskuttaa.

Toimintaohjeet

Hanskojen käyttö on erittäin suositeltavaa. Voit ostaa hanskat Flowparkin kioskista tai tuoda mukanasi omat. Ota käytetyt hanskat mukaasi ja säästä ne muihin käyttötarkoituksiin.

Valjaiden ja kypärien pukeminen tapahtuu ulkona henkilökunnan opastaessa ja tarkistaessa niiden oikeaoppisen käytön. Henkilökunta desinfioi käytetyt kypärät jokaisen asiakkaan jälkeen.

Ratakartta

Flowpark Ähtäri Zoo ratakartta
Vaaleanvihreä = Skidirata (ei pituusrajaa)
Vihreä = Helppo (min. pituusraja 120 cm)
Sininen = Keskitaso (min. pituusraja 120 cm)
Punainen = Vaikea (min. pituusraja 150 cm)
Musta = Extreme (min. pituusraja 150 cm)

Puiston alueen kartta

Flowpark Ähtäri Zoo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan keskellä. Seikkailuhuvipuisto Flowpark on aivan eläinpuiston sisäänkäynnin vieressä, osoite: Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri.

Voit ostaa liput ennakkoon ahtarizoo.fi -sivustolta tai paikanpäältä puistosta. Jos olet hankkinut ennakkolipun tai tehnyt varauksen, voit lunastaa kiipeilyoikeuden seikkailuhuvipuistossa sijaitsevasta Flowcafesta.

Flowpark Ähtäri Zoo puistokartta - Ähtärin alue

Palvelut

Puistolla on tarjolla maksuton narikka lipunmyynnin yhteydessä, jonne voit jättää henkilökohtaiset tavarasi säilytykseen kiipeilyn ajaksi.

Kaivatessasi taukoa flowparkkauksen lomassa, voit istahtaa puiston taukopenkeille ja seurata muiden etenemistä radoilla. Jos energian tarve yllättää, voit suunnata Flowcafén terassille tankkaamaan. Flowcafesta saa ostettua kylmiä ja kuumia juomia, sekä pientä purtavaa. Omia eväitä voi istua nauttimaan niille osoitetuilla tauko- ja levähdyspaikoilla. Monipuolisempi tarjonta kahvilatuotteita löytyy Pandatalosta noin 100 metrin päässä Flowparkin sisääntulo-ovelta.

Maksutta käytössäsi ovat Flowparkin

  • Taukopaikat penkkeineen
  • Eläinpuiston parkkipaikat P2 ja P3
  • WC

Ruokailu

Ruokailu onnistuu kätevästi ennen tai jälkeen seikkailun. Matkailualueelta löytyy ympärivuoden Zoon kahvilapalvelut, Pandatalo ja kivenheiton päässä sijaitseva Hotelli Mesikämmenen ravintola. Kesäkaudella on avoinna lisäksi Koskelan Keramiikka.

Majoitus

Flowparkin läheisyydestä löytyy erittäin monipuolinen majoitustarjonta, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Yhden kilometrin säteellä seikkailuhuvipuistosta sijaitsee leirintäalue eri majoitusvaihtoehtoineen, hotelli ja viiden tähden luksusmökkejä. Lisätietoja voi etsiä alla olevista linkeistä:

Virkistäytyminen ja muut aktiviteetit

Seikkailun jälkeen voit käydä virkistäytymässä saunaravintola Kiulussa, leirintäalueen uimarannalla Hankaveden aalloissa ja vesiliukumäessä tai Hotelli Mesikämmenen kylpylässä.

Flowparkin lisäksi kesäisin Ähtärin matkailualueella on mahdollista harrastaa luontokävelyjä, melontaa, kalastusta, golfia monessa eri muodossa: 18-väyläinen Ähtärin Golf, 6-väyläinen Par 3 -golf (Familygolf), 6-väyläinen Frisbee -golf (Familygolf) ja leirintäalueen Minigolf. Unohtamatta Ähtäri Zoon pandoja ja eläinpuistokierrosta!

Listätietoja voi etsiä alla olevista linkeistä: