Siirry sisältöön
Hanki liput lahjaksi

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Ähtäri Zoo

Puiston kartta ja palvelut

Korona-ajan ohjeet

Flowpark Ähtäri Zoo noudattaa THL:n voimassaolevia ohjeistuksia ja määräyksiä. Älä tule kiipeilemään, jos olet kipeänä tai ollut tekemisissä sairastuneen henkilön kanssa. Huolehdi yleisestä hygieniasta ja turvavälien pitämisestä kaikkialla puistossa. Flowparkin alueelta löytyy käsidesiä.

Lipun Ähtärin Flowparkiin voi ostaa ennakkoon edullisemmin ahtarizoo.fi sivustolta. Voit tulostaa ja täyttää turvallisuuslomakkeen etukäteen. Saapuessasi pysyttele oman seurueesi kesken. Flowparkin lipunmyyntiin on merkattu turvaväleistä muistuttavat merkit. Suosi korttimaksua. Ryhmävarauksilla tulevat voimme myös laskuttaa.

Hanskojen käyttö on erittäin suositeltavaa. Voit ostaa hanskat Flowparkin kioskista tai tuoda mukanasi omat. Ota käytetyt hanskat mukaasi ja säästä ne muihin käyttötarkoituksiin.

Valjaiden ja kypärien pukeminen tapahtuu ulkona henkilökunnan opastaessa ja tarkistaessa niiden oikeaoppisen käytön. Alkuopastuksissa rajoitamme henkilömäärää. Radoilla tulee noudattaa turvavälejä ja välttää ohittamista. Tehtävillä ja niiden väleissä olevilla lavoilla saa olla yksi henkilö kerrallaan, poikkeuksena samaan seurueeseen kuuluvat. Henkilökunta desinfioi käytetyt varusteet jokaisen asiakkaan jälkeen.

Korona-ajan ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja päivitämme niitä tarvittaessa (päivitetty 29.5.2020).

Ratakartta

Flowpark Ähtäri Zoo ratakartta
Vaaleanvihreä = Skidirata (ei pituusrajaa)
Vihreä = Helppo (min. pituusraja 120 cm)
Sininen = Keskitaso (min. pituusraja 120 cm)
Punainen = Vaikea (min. pituusraja 150 cm)
Musta = Extreme (min. pituusraja 150 cm)

Puiston alueen kartta

Flowpark Ähtäri Zoo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan keskellä. Seikkailuhuvipuisto Flowpark on aivan eläinpuiston sisäänkäynnin vieressä, osoite: Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri.

Voit ostaa liput ennakkoon ahtarizoo.fi -sivustolta tai paikanpäältä puistosta. Jos olet hankkinut ennakkolipun tai tehnyt varauksen, voit lunastaa kiipeilyoikeuden seikkailuhuvipuistossa sijaitsevasta Flowcafesta.

Flowpark Ähtäri Zoo puistokartta - Ähtärin alue

Palvelut

Kaivatessasi taukoa flowparkkauksen lomassa, voit istahtaa puiston taukopenkeille ja seurata muiden etenemistä radoilla. Jos energian tarve yllättää, voit suunnata Flowcafén terassille tankkaamaan. Flowcafesta saa ostettua kylmiä ja kuumia juomia, sekä pientä purtavaa. Omia eväitä voi istua nauttimaan niille osoitetuilla tauko- ja levähdyspaikoilla. Monipuolisempi tarjonta kahvilatuotteita löytyy Pandatalosta noin 100 metrin päässä Flowparkin sisääntulo-ovelta.

Maksutta käytössäsi ovat Flowparkin

  • Taukopaikat penkkeineen
  • Eläinpuiston parkkipaikat P2 ja P3
  • WC

Ruokailu

Ruokailu onnistuu kätevästi ennen tai jälkeen seikkailun. Matkailualueelta löytyy ympärivuoden Zoon kahvilapalvelut, Pandatalo ja kivenheiton päässä sijaitseva Hotelli Mesikämmenen ravintola. Kesäkaudella on avoinna lisäksi Koskelan Keramiikka.

Majoitus

Flowparkin läheisyydestä löytyy erittäin monipuolinen majoitustarjonta, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Yhden kilometrin säteellä seikkailuhuvipuistosta sijaitsee leirintäalue eri majoitusvaihtoehtoineen, hotelli ja viiden tähden luksusmökkejä. Lisätietoja voi etsiä alla olevista linkeistä:

Virkistäytyminen ja muut aktiviteetit

Seikkailun jälkeen voit käydä virkistäytymässä leirintäalueen uimarannalla Hankaveden aalloissa ja vesiliukumäessä tai Hotelli Mesikämmenen kylpylässä.

Flowparkin lisäksi kesäisin Ähtärin matkailualueella on mahdollista harrastaa luontokävelyjä, melontaa, kalastusta, golfia monessa eri muodossa: 18-väyläinen Ähtärin Golf, 6-väyläinen Par 3 -golf (Familygolf), 6-väyläinen Frisbee -golf (Familygolf) ja leirintäalueen Minigolf. Unohtamatta Ähtäri Zoon pandoja ja eläinpuistokierrosta!

Listätietoja voi etsiä alla olevista linkeistä: