Ryhmätilaisuudet ja paketit | Flowpark Turku
Siirry sisältöön
Hanki liput lahjaksi

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Turku

Oletko järjestämässä koko päivän ohjelmaa yrityksellenne? Etsitkö vaihtoehtoista tapaa viettää synttäreitä? Hamuaako luokkasi tai opiskelijaryhmäsi haasteita? Kaipaako urheiluseuranne uusia urheilumuotoja? Puistossa on mahdollisuus järjestää aktiivinen seikkailupäivä jopa 300 henkilön ryhmille.

Flowparkkaus sopii monenlaisille porukoille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan kaikki seikkailijat opastetaan flowparkkauksen saloihin ennen varsinaisia ratoja. Seikkaillessa pääsee kehittämään yhteishenkeä, koordinaatiokykyä, kannustamaan ja kokeilemaan rajojaan, kisailemaan leikkimielisesti, pitämään hauskaa ja liikkumaan ihan huomaamatta. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää, vavisuttaa ja villitsee! Vapauta sisäinen apinasi!

Tarjoamme ryhmille valmiita palvelupaketteja yhteistyökumppaniemme kanssa. Seikkailupäivän kylkeen voi liittää erilaisia kokous- ja ruokailupalveluita.

Tutustu erilaisia tilaisuuksia varten laatimiimme valmiisiin ryhmätuotteisiin. Voit tiedustella kerralla kaikkia haluamiasi palveluita pakettihintaan kauttamme täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Olemme auki ryhmille myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella (ryhmän koko min. 10 hlö). Lähetä tarjouspyyntölomake tai kysy lisää [email protected].

Usein kysyttyihin kysymyksiin sekä turvallisuusohjeisiin on hyvä tutustua ennen varaamista.

Työporukat

Kiipeilyä puunlatvoissa

Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät sekä kokouspäivät Flowparkissa!
Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino.

Flowparkkaus sopii kaikille. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen niin, että helpoimmilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

Olemme koonneet alle työporukoille räätälöidyt paketit. Kysy hintaa ja lisätietoa lähettämällä tarjouspyyntölomake.

Jesse’s Dine kabinettipaketti

Huom! Ei voimassa heinä- ja elokuussa
Ryhmän koko 10-20 hlö

Kokoustilat käyttöönne viihtyisässä, 150m päässä Skanssin kauppakeskuksessa sijaitsevassa Jesse’s Dine ravintolassa. Kabinetissa käytössänne on fläppitaulu, langaton internet ja taulu-TV, jonka voi kytkeä tietokoneeseen. Tarjolla on hedelmiä ja vettä. Adrenaliinin voitte valita laitettavan liikkeelle Flowparkissa joko ennen tai jälkeen kokouksen. Seikkailuun sisältyy alkuopastus, varustevuokra sekä hanskat.

Lisäpalvelut, kuten lounas, kabinettiin järjestyvät kysymällä.

Jesse’s Dine lounaspaketti

Huom! Ei voimassa heinäkuussa ja elokuussa
Ryhmän koko min. 10 hlö

Päivä alkaa valintanne mukaan buffetlounaalla Jesse’s Dine Skanssissa tai seikkailulla Flowparkissa (sis. alkuopastuksen, varusteet sekä hanskat). Skanssin kauppakeskuksessa sijaitseva Jesse’s Dine  kutsuu nauttimaan sesongin parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ravintolan noutopöydästä löydätte runsaan salaattipöydän, päivän keiton, kaksi lämmintä ruokaa, itseleivottua leipää, sekä kahvin/teen ja jälkiruoan, joilla vaativimpienkin ruokakriitikkojen vatsat saadaan varmasti kylläisiksi.  

Piknik puistossa

Ryhmän koko min. 5 hlö

Merta edemmäksi kalaan ei missään nimessä tarvitse lähteä, sillä piknik-hengessä ruokailla voi myös kiipeilyn lomassa. Toimitamme valitsemanne ruokaisat ja herkulliset patongit virvoitusjuomien kera ryhmällenne suoraan puistoon. Patonkien ja juomien lisäksi paketti sisältää alkuopastuksen, varusteet sekä hanskat. 

Luokkaretket ja seurat

Hamuaako luokkanne haasteita? 
Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jotka uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä.

Puihin rakennetut, jopa 20 metrin korkeuteen kohoavat eritasoiset kiipeilyradat takaavat kaikentasoisille marakateille sopivasti haastetta, ja ennen kaikkea jokainen pääsee voittamaan itsensä! Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla. Varaa vaikka koko koululle, radoille mahtuu 300 seikkailijaa yhtä aikaa!

Olemme koonneet alle koululais- ja seuraryhmille räätälöidyt paketit sekä tietoa ohjaajavuokrasta. Kysy hintaa ja lisätietoa lähettämällä tarjouspyyntölomake.

RAX palautumispaketti

Ryhmän minimikoko 10 hlö

Päivä alkaa valintanne mukaan ruokailulla RAX:issa tai seikkailulla Flowparkissa. Pääsylippu Flowparkin seikkailuradoille sis. alkuopastuksen sekä varustevuokran. Seikkailun jälkeen kulutettu energia on helppo tankata takaisin talteen; noin viisikymmentä askelta puiston porteilta kohti Skanssia ja voalá, perillä! RAX:in buffetpöydästä löytyy vaikka ja mitä: pizzaa, salaattia, wingsejä, päivän keittoa, virvoitusjuomia sekä halutessa jälkiruoaksi suussa sulava pehmis. Lasten ehdoton suosikki!

Ohjaajavuokra

30€/h

Olisiko pari valvovia silmiä ja ketteriä jalkoja tarpeen? Meiltä saat flowparkkauksen ammattilaisen mukaan seikkailuun opastamaan ja auttamaan. Toiveidenne mukaan ohjaaja voi joko lähteä mukaan radoille tai jäädä maan kamaralle tarkkailemaan haukan katseellaan tilannetta. Turvallisuusohjeista löytyvät tarkemmat vaatimukset valvojien määrästä.

Polttarit

Extreme-elämyksiä ja itsensä ylittämistä!
Järjestätkö ystäväsi polttareita? Etsittekö jotain aktiviteettia, joka jättää jalat tutisemaan ja mielen herkille? Nostakaa porukka puuhun!

Flowparkkaus on liikunnallinen seikkailu, jossa pääosassa on hauskanpito.  Puihin rakennetuilla seikkailuradoilla pääsee testaamaan, millaista on olla Tarzan tai Jane. Seikkailuradat sopivat koko polttariporukalle, sillä ne on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen; haastetta löytyy niin tavalliselle toimistotyöläiselle kuin sille kovimmallekin sporttaajalle. Seikkailun lomassa kehittyy koordinaatiokyky, yhteishenki ja tasapaino. Valitse alta valmis paketti tai varaa vain seikkailu. Kysy lisätietoa lähettämällä tarjouspyyntölomake.

Get high. Feel free! Viimeinen loikka vapauteen

Olisiko tulevan morsmaikun kenties aika voittaa korkean paikan kammonsa? Onko tulevalla aviomiehellä turhan suuret luulot itsestään? Henkilökuntamme lupaa niin tsempata kuin karistaa turhat puheet pois päivän päähenkilöstä. Sankari pääsee flowparkkauksen lisäksi ottamaan viimeisen loikkansa vapauteen ja hyppäämään vapaapudotuslaitteella puun latvasta 12 metrin korkeudesta! Seikkailuun sisältyy opastus, varustevuokra(valjaat+kypärä), hanskat sekä vapaavalintainen virvoitusjuoma.

Synttärit

Nuori flowparkkaaja poseeraa kiipeilyvarusteissa

Synttäriseikkailua lapsille ja aikuisille! 
Flowparkissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat liikunnallisen seikkailun parissa. Flowparkkaus sopii kaikenikäisille – järjestä meillä 10-, 30- tai vaikka 70-vuotisjuhlat! Aikuisten syntymäpäiväjuhliin voi liittää esimerkiksi ruokailua yhteistyökumppaniemme kautta. Lapsille järjestämme puistossa seikkailusynttäreitä. Valitse alta valmis paketti tai varaa vain seikkailu. Kysy lisätietoa lähettämällä tarjouspyyntölomake.

Seikkailusynttärit

Hinta: 40 €/lapsi
min. 6 lasta

Viihtyykö lapsesi ulkoilmassa? Riittääkö hänellä seikkailumieltä ja energiaa vaikka muille jakaa? Jos näin on, niin Flowparkissa järjestettävät synttärit ovat juuri oikea ratkaisu! Seikkailusynttäreiden kesto on n. 3h, ja ne pitävät sisällään:

  • Seikkailu, opastus, varustevuokra (valjaat+kypärä) ja hanskat Flowparkissa lapsille ja aikuisille valvojille
  • Putkihuivit lapsille sekä t-paita synttärisankarille
  • Synttäriherkkuja: jäätelöt, limut ja RAXin pizzaa, lihapullia sekä wingsejä lapsille
  • Flowpark-tarrat osallistujille
  • Ohjaajavuokra synttäreille 3 h

+15 eurolla synttärisankarin hyppy vapaapudotuslaitteella 12 metrin korkeudelta!

Huom!  Asiakkaan tulee järjestää mukaan tarvittavat valvojat: 1 aikuinen/4 lasta ilmaiseksi, mahdolliset lisävalvojat normaalilla pääsylipun hinnalla.

Tulosta halutessasi tästä ilmaiset synttärikutsut vieraille!