Ryhmätilaisuudet ja paketit | Flowpark Turku
Siirry sisältöön
Hanki liput lahjaksi

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Turku

Oletko järjestämässä koko päivän ohjelmaa yrityksellenne? Etsitkö vaihtoehtoista tapaa viettää synttäreitä? Hamuaako luokkasi tai opiskelijaryhmäsi haasteita? Kaipaako urheiluseuranne uusia urheilumuotoja? Puistossa on mahdollisuus järjestää aktiivinen seikkailupäivä jopa 300 henkilön ryhmille.

Flowparkkaus sopii monenlaisille porukoille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan kaikki seikkailijat opastetaan flowparkkauksen saloihin ennen varsinaisia ratoja. Seikkaillessa pääsee kehittämään yhteishenkeä, koordinaatiokykyä, kannustamaan ja kokeilemaan rajojaan, kisailemaan leikkimielisesti, pitämään hauskaa ja liikkumaan ihan huomaamatta. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää, vavisuttaa ja villitsee! Vapauta sisäinen apinasi!

Olemme auki ryhmille myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella (ryhmän koko min. 15 hlö). Lähetä varauskysely tai kysy lisää [email protected].

Usein kysyttyihin kysymyksiin sekä turvallisuusohjeisiin on hyvä tutustua ennen varaamista.

Työporukat

Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät sekä kokouspäivät Flowparkissa!
Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino.

Kiipeilyä puunlatvoissa

Flowparkkaus sopii kaikille. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen niin, että helpoimmilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

Kysy lisätietoa lähettämällä varauskysely.

Luokkaretket ja seurat

Hamuaako luokkanne haasteita? 
Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jotka uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä.

Puihin rakennetut, jopa 20 metrin korkeuteen kohoavat eritasoiset kiipeilyradat takaavat kaikentasoisille marakateille sopivasti haastetta, ja ennen kaikkea jokainen pääsee voittamaan itsensä! Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla. Varaa vaikka koko koululle, radoille mahtuu 300 seikkailijaa yhtä aikaa!

Kysy lisätietoa lähettämällä varauskysely.

Ohjaajavuokra

90 € / max 3 h

Olisiko pari valvovia silmiä ja ketteriä jalkoja tarpeen? Meiltä saat flowparkkauksen ammattilaisen mukaan seikkailuun opastamaan ja auttamaan. Toiveidenne mukaan ohjaaja voi joko lähteä mukaan radoille tai jäädä maan kamaralle tarkkailemaan haukan katseellaan tilannetta. Turvallisuusohjeista löytyvät tarkemmat vaatimukset valvojien määrästä.

Polttarit

Extreme-elämyksiä ja itsensä ylittämistä!
Järjestätkö ystäväsi polttareita? Etsittekö jotain aktiviteettia, joka jättää jalat tutisemaan ja mielen herkille? Nostakaa porukka puuhun!

Flowparkkaus on liikunnallinen seikkailu, jossa pääosassa on hauskanpito.  Puihin rakennetuilla seikkailuradoilla pääsee testaamaan, millaista on olla Tarzan tai Jane. Seikkailuradat sopivat koko polttariporukalle, sillä ne on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen; haastetta löytyy niin tavalliselle toimistotyöläiselle kuin sille kovimmallekin sporttaajalle. Seikkailun lomassa kehittyy koordinaatiokyky, yhteishenki ja tasapaino. Valitse alta valmis paketti tai varaa vain seikkailu. Kysy lisätietoa lähettämällä varauskysely.

Get high. Feel free! Viimeinen loikka vapauteen

Olisiko tulevan morsmaikun kenties aika voittaa korkean paikan kammonsa? Onko tulevalla aviomiehellä turhan suuret luulot itsestään? Henkilökuntamme lupaa niin tsempata kuin karistaa turhat puheet pois päivän päähenkilöstä. Sankari pääsee flowparkkauksen lisäksi ottamaan viimeisen loikkansa vapauteen ja hyppäämään vapaapudotuslaitteella puun latvasta 12 metrin korkeudesta! Seikkailuun sisältyy opastus, varustevuokra (valjaat+kypärä), hanskat sekä vapaavalintainen virvoitusjuoma.

Synttärit

Nuori flowparkkaaja poseeraa kiipeilyvarusteissa

Synttäriseikkailua lapsille ja aikuisille! 
Flowparkissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat liikunnallisen seikkailun parissa. Flowparkkaus sopii kaikenikäisille – järjestä meillä 10-, 30- tai vaikka 70-vuotisjuhlat! Aikuisten syntymäpäiväjuhliin voi liittää esimerkiksi ruokailua yhteistyökumppaniemme kautta. Lapsille järjestämme puistossa seikkailusynttäreitä. Valitse alta valmis paketti tai varaa vain seikkailu. Kysy lisätietoa lähettämällä tarjouspyyntölomake.

Seikkailusynttärit

Hinta: 40 €/lapsi
min. 6 lasta

Viihtyykö lapsesi ulkoilmassa? Riittääkö hänellä seikkailumieltä ja energiaa vaikka muille jakaa? Jos näin on, niin Flowparkissa järjestettävät synttärit ovat juuri oikea ratkaisu! Seikkailusynttäreiden kesto on n. 3h, ja ne pitävät sisällään:

  • Seikkailu, opastus, varustevuokra (valjaat+kypärä) ja hanskat Flowparkissa lapsille ja aikuisille valvojille
  • T-paita synttärisankarille
  • Synttäriherkkuja: jäätelöt, limut ja RAXin pizzaa, lihapullia sekä wingsejä lapsille
  • Flowpark-tarrat osallistujille
  • Ohjaajavuokra synttäreille 3 h

Huom!  Asiakkaan tulee järjestää mukaan tarvittavat valvojat: 1 aikuinen/4 lasta ilmaiseksi, mahdolliset lisävalvojat normaalilla pääsylipun hinnalla.

Tulosta halutessasi tästä ilmaiset synttärikutsut vieraille!