Siirry sisältöön
Osta liput tästä

Aukioloajat Odota hetki... Lipunmyynti loppuu 1,5h ennen sulkemisaikaa

Flowpark Turku

Puiston kartta ja palvelut

Tutustu myös Usein kysyttyä -osioon ennen puistoon saapumista.

Flowcafé ja puiston muut palvelut

Flowpark Turku kartta

A = Info, liput & Flowcafé
B = WC:t
C = Pukukopit
D = Pysäköinti
E = Skanssi

Radat:
Vaaleanvihreä = Matala rata (ei pituusrajaa)
Vihreä = Helppo (min. pituusraja 120 cm)
Sininen = Keskitaso (min. pituusraja 120 cm)
Punainen = Vaikea (min. pituusraja 150 cm)
Musta = Extreme (min. pituusraja 150 cm)

Turun Flowparkissa sinua palvelee Flowcafé, josta saat ostettua kylmiä ja kuumia juomia, pikkupurtavaa, makeisia sekä jäätelöä. Uudistettu terassi on aitiopaikka seurata flowparkkaajien seikkailua radoilla. Kahvilasta löydät myös Flowparkin omat päheät oheistuotteet, kuten pipot, t-paidat sekä tarrat ja uutuutena 100-prosenttisesti kierrätetyistä muovipulloista, RPET-sertifikaatti, valmistetut putkihuivit.

Flowcafén Oiva-raportti

Maksutta Flowpark Turussa käytössäsi ovat unisex-WC:t, pukukopit, taukopaikat penkkeineen sekä Kauppakeskus Skanssin parkkihallit, joista lähimpänä puistoa on Länsiparkki. Puiston alueelta löydät myös runsaasti jäteastioita – pidetään yhdessä tämä kauniin luonnonsuojelualueen syleilyssä sijaitseva alue siistinä.

Otamme tarvittaessa arvotavaroitasi säilytykseen lipunmyyntiin, muut tavarat voit jättää kiipeilyn ajaksi terrassilta löytyviin arkkuihin. Flowpark ei kuitenkaan voi vastata säilytykseen jätetyistä tavaroista.

Myös lemmikit ovat puistoon erittäin tervetulleet, vesiastian saat Flowcafésta pyytämällä. Pidäthän lemmikkisi ystävällisesti koko vierailun ajan kytkettynä.

Kauppakeskus Skanssi

Skanssin kauppakeskus sijaitsee aivan puiston vieressä. Ravintolatori, kahvilat, hypermarket, apteekki sekä kymmenet vaatekaupat ja erikoisliikkeet palvelevat sinua kauppakeskuksen aukioloaikoina.