Ryhmätilaisuudet ja paketit | Flowpark Vierumäki
Siirry sisältöön
Hanki liput lahjaksi

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Vierumäki

Flowparkkaus sopii monenlaisille ryhmille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan kaikki seikkailijat opastetaan flowparkkauksen saloihin ennen varsinaisia ratoja. Seikkaillessa pääsee kehittämään yhteishenkeä, koordinaatiokykyä, kannustamaan ja kokeilemaan rajojaan, kisailemaan leikkimielisesti, pitämään hauskaa ja liikkumaan ihan huomaamatta. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää, vavisuttaa ja villitsee! Vapauta sisäinen apinasi!

Flowpark on varattavissa erilaisille ryhmille ympäri vuoden! Oli kyseessä sitten työporukan virkistyspäivä, luokan retki tai leirikoulu, polttarit, synttärit, tai muuten vain kaveriporukan ajanvietto, puistossa on mahdollisuus järjestää aktiivinen seikkailupäivä 10-100 henkilön ryhmille.  

Nyt myös uutuutena Team Course, ryhmärata! Ryhmärata on rata, jonka läpi suorittaminen vaatii ryhmätyötä. Radan tehtävät on suunniteltu niin, että ylhäällä kiipeilevien kiipeilijöiden lisäksi tarvitaan maasta käsin alhaalta apuja tehtävän suorittamiseksi ja radalla etenemiseksi.

Flowpark on myös varattavissa yksityiskäyttöön ryhmällenne.

Varauksen ryhmällenne voi tehdä olemalla yhteydessä myyntiimme:

[email protected]
puh. 010 5777 012 tai,  
[email protected]
puh. 010 5777 011