Siirry sisältöön
Osta liput tästä

Aukioloajat Odota hetki...

Flowpark Tampere

Ryhmätilaisuudet ja paketit

Ryhmätilaisuudet ovat varattavissa myös aukioloaikojen ulkopuolella!

Kaipaatko erilaista toimintaa työporukallenne? Toisitko luokkasi tai koulusi kiipeilemään? Etsitkö erilaisia urheilumuotoja urheiluseurallasi? Kenties olet vailla ohjelmaa polttareihin? Puistossa on mahdollisuus järjestää aktiivinen seikkailupäivä 10–100 henkilön ryhmille.

Flowparkkaus sopii monenlaisille ryhmille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan kaikki seikkailijat opastetaan flowparkkauksen saloihin ennen varsinaisia ratoja. Seikkaillessa pääsee kehittämään yhteishenkeä, koordinaatiokykyä, kannustamaan ja kokeilemaan rajojaan, kisailemaan leikkimielisesti, pitämään hauskaa ja liikkumaan ihan huomaamatta upeissa maisemissa. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää, vavisuttaa ja villitsee! Vapauta sisäinen apinasi!

Pyydä tarjous lomakkeella, jonka löydät täältä.

Yrityksille

Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät, kick offit sekä kokouspäivät Flowparkissa!

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino.

Flowparkkaus sopii kaikillle. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

Flowparkkaus soveltuu mainiosti myös osaksi kokouspäivää. Tutustu palvelupaketteihimme ja liitä seikkailupäivään kokousta, saunomista upeissa Pyhäjärvi maisemissa ja ruokailua.

Pyydä tarjous varaukset-sivun lomakkeiden avulla ja kysy lisää [email protected].

Hyvä tietää

 • Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2–3 tuntia
 • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
 • Ryhmätilaisuudet ovat tilattavissa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kun osallistujia on vähintään 15 hlö
 • Seikkailu onnistuu sateellakin

”Kannattaa ehdottomasti lähteä hyvässä porukassa kokeilemaan vähän vanhempanakin rajojaan. Yksin harvemmin tulee lähdettyä Flowpark tyyppiseen paikkaan. Ryhmässä on voimaa ja kaikki kannustavat ja auttavat kaveria. Onnistumisesta saa voimaa itselle ja ryhmälle; me teimme sen yhdessä.

Jälkeenpäin saunan lauteilla käytiin onnistumiset ja vähän epäonnistumisetkin huumorinkukan kanssa läpi. Jäi ihania muistoja, joita sitten voi jälkipolville kertoilla.”

SPR Lappeenranta/EA-ryhmä Lauritsala

Polttarit

Extreme-elämyksiä ja itsensä ylittämistä!

Flowparkista polttariseurue löytää todellisen flow-fiiliksen ja seikkailun. Puihin rakennetuilla seikkailuradoilla pääsee testaamaan, millaista on olla Tarzan tai Jane. Seikkailun lomassa kehittyy koordinaatiokyky, yhteishenki ja tasapaino.

Pyydä tarjous varaukset-sivun lomakkeiden avulla ja kysy lisää [email protected].
Seikkailuun voi yhdistää mm. saunomista sekä ruokailua.

Hyvä tietää

 • Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2–3 tuntia
 • Alkoholin vaikutuksen alaisena kiipeilyradoille ei saa mennä. Myöskään puiston alueella ei saa nauttia alkoholia, vaikka ei aikoisi kiipeilläkään. Juhlien kosteammat vaiheet on syytä jättää Flowparkissa käynnin jälkeiseen aikaan
 • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
 • Seikkailu onnistuu sateellakin

Synttärit

Järjestä helpot, hauskat ja aktiiviset synttärit Flowparkissa upeissa Pyhäjärven maisemissa.

 Flowpark synttäriohjelma on seuraava:

 • Saapuminen Flowparkin lipunmyyntiin sovittuna aikana.
 • Lipunmyyntiin saavutaan valmiiksi jokaisen huoltajan täyttämän turvallisuuslomakkeen kanssa
 • Lipunmyynnissä saatte rannekkeet ja samassa yhteydessä suoritetaan maksu.
 • Tämän jälkeen ryhmä siirtyy oppitunnille ja valjaiden pukemiseen
 • Testiradan suorittamisen jälkeen puiston radoilla saa kiipeillä vapaasti ja nauttia synttärieväät itselleen sopivassa ajankohdassa (huom. kahvilan aukioloajat)

Mikäli haluatte tarjoilut, voitte valita kahdesta eri vaihtoehdosta:

Synttäripaketti Flowparkiin

31 € / hlö (min. 6 osallistujaa, sis synttärisankarin)

 • sisältää rannekkeen + synttärieväspussit sankarille + vieraille (sis. pillimehu, hedelmäkarkit ja pieni sipsipussi)
 • synttärieväspussit saatte kahvila Annasta kahvilan aukioloaikojen puitteissa, kun rannekkeet ovat kädessä
 • eväät voi nauttia joko kahvilassa, Varalan rannan grillikatoksessa, huvimajakatoksessa, nurmikolla, laiturilla tai mikä synttäriporukalle parhaalta tuntuu
 • synttäripakettia varten allergiat tulee toimittaa viimeistään viikkoa aiemmin tähän osoitteeseen.

Synttärit ilman pakettia

 • sisältää rannekkeen 29 € / hlö
 • synttärieväät voitte ostaa vapaavalinnaisesti kahvila Annasta omien mieltymysten mukaan
 • eväät voi nauttia joko kahvilassa, Varalan rannan grillikatoksessa, huvimajakatoksessa, nurmikolla, laiturilla tai mikä synttäriporukalle parhaalta tuntuu

Huomioittehan, että 9-vuotiaisiin kiipeilijöihin saakka tulee radalla olla aikuinen mukana. 10–13-vuotiailla aikuisen tulee olla alueella. 1 aikuinen /1–4 lasta

Synttärivaraus kannattaa olla vähintään 3 h, jotta kiipeilyaikaa jää riittävästi. Ratojen alkuja aletaan sulkea asteittain 45 minuuttia ennen puiston sulkeutumista.

Turvallisuuslomakkeet voitte tulostaa tästä linkistä. Lomakkeet pitää olla mukana synttäreille tullessa ja alle 18-v. huoltajan tulee olla allekirjoittanut lomake.

Kutsut Flowpark synttäreille voit tulostaa täältä.

Varauspyynnön voit tehdä täältä

Luokkaretket

Hamuaako luokkanne haasteita?

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jotka uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä.

Puihin rakennetut, jopa 20 metrin korkeuteen kohoavat eritasoiset kiipeilyradat takaavat kaiken tasoisille marakateille sopivasti haastetta, ja ennen kaikkea jokainen pääsee voittamaan itsensä! Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla.

Mikäli kaikki eivät halua kiipeillä, alueelta löytyy mahdollisuus myös esim. omatoimiseen pihafrisbeegolfiin, jonka radat ovat metsässä kulkevia puttiratoja.

Pyydä tarjous varaukset-sivun lomakkeiden avulla ja kysy lisää [email protected].

Lataa itsellesi Flowparkin oma lukujärjestys!

Hyvä tietää

 • Flowparkkaukseen on hyvä varata aikaa vähintään 2,5–3 tuntia
 • Alle 14-vuotiailla pitää olla puistossa mukana aikuinen ohjaaja: 7–9-vuotiailla aikuisen pitää kiipeillä mukana radoilla, 10–13-vuotiailla riittää, kun aikuinen valvoo maasta käsin. Yksi aikuinen voi vastata neljästä lapsesta.
 • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Alaikäisten kohdalla myös huoltajan tulee tutustua ohjeisiin ja antaa lupa lapsen tai nuoren seikkailuun.
 • Mukaan tarvitset säähän sopivat ulkoiluvaatteet, hyvät kengät ja seikkailumieltä
 • Seikkailu onnistuu sateellakin

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet ja -tapahtumat toiveidesi mukaan!

Vuokraa koko seikkailupuisto henkilökuntineen omaan käyttöösi! Järjestä henkilökunnalle perheineen, tärkeimmille asiakkaillesi tai muille sidosryhmille rento ja ikimuistoinen tilaisuus ekologisesti lähellä kaupunkia hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yksityistilaisuuden hinta riippuu ajankohdasta. Puistoon mahtuu seikkailemaan yhtä aikaa reilu 100 henkilöä ja lisäksi maan tasalla voi seikkailijoita kannustaa vielä toiset sata.

Pyydä tarjous varaukset-sivun lomakkeiden avulla ja kysy lisää [email protected].

Muut ryhmät

Ryhmätilaisuuksia ympäri vuoden

Flowparkkaus on parasta porukalla. Seikkailun olennainen osa on muiden kannustaminen, tsemppaaminen ja rohkaiseminen. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen luo ryhmähenkeä sekä virkistää mieltä. Haasta itsesi ja kaverisi!

Millaisen ryhmätilaisuuden sinä haluat järjestää?

Pyydä tarjous varaukset-sivun lomakkeiden avulla ja kysy lisää [email protected]. Autamme kehittelemään unohtumattoman seikkailupäivän juuri sinun porukallesi!

 • Flowparkissa ovat viihtyneet mm. tällaiset ryhmät:
 • Tavallisesta poikkeavat pikkujoulut
 • Koko suku seikkailemaan – sukujuhlat Flowparkissa
 • Urheiluseuroille vaihtelevaa treeniä tai kauden päättäjäiset
 • Järjestöjen kaudenpäättäjäiset tai -avajaiset
 • Partiolaisille aktiivista ulkoilmasta nauttimista
 • Kaveriporukoille haasteita
 • Opiskelijajärjestöille liikunnallista toimintaa
 • Terapiaa ja kuntoutusta tarvitsevat
 • Erityisryhmät