Siirry sisältöön
Benji
21.10.2023

Shhhhhh....

Kuuletko pöllön huhuilevan, tai suden ulvovan? Mikä kahisee... Yöseikkailu on Ähtäri Zoon ja Flowparkin perinteeksi muodostunut syyslomaviikon tempaus, joka keskittyy hämäräaktiivisiin eläimiin sekä kiipeilyyn puissa otsalampun valossa, hui!

Taskulampun lisäksi reppuun kannattaa pakata eväät, sillä illan hämärtyessä laavuilla odottaa tulet, joissa voit paistaa makkaraa, vaahtokarkkeja ja syödä iltapalaa. Pandatalon Deli&Cafésta voit myös ostaa mukaan kuumaa kaakaota, teetä, kahvia tai suolaista tai makeaa purtavaa.

JÄNNITTÄVÄT ILTA-OPASTUKSET:

klo 17:00 panda
klo 19:00 karhu
klo 19:45 susi
klo 20:45 lumileopardi
klo 21:15 ahma

 

KIIPEILYÄ FLOWPARKISSA:

Kiipeile puiden korkeuksissa hämärässä! Flowpark on auki Yöseikkailu-päivänä poikkeuksellisesti klo 22 asti. Viimeinen opastus järjestetään klo 20. Otsalamppuja on puistossa tarjolla rajoitetusti, eli suosittelemme ottamaan oman mukaan, jos vain mahdollista.

 

SEPPÄ TAKOMASSA FARMILLA:

Farmin hämärässä illassa hiljaisuutta rikkoo takomisen äänet syvältä pajan uumenista. Astu tunnelmalliseen pajaan, joka sijaitsee Farmin perällä savusaunan vieressä,  ja näet sepän työssään takomassa koruja, avaimenperiä ja erilaisia käsitöitä taitavasti vain sepän käsissä taipuvasta kuumasta raudasta. Ehkä mukaan tarttuu käsin taottu naulakko tai muu esine kotia koristamaan...

 

Lipunmyynti Zoo Shopissa klo 20 saakka.
Sisäänpääsy päättyy klo 20 eli liput toimivat portteihin tähän saakka.
Pandatalo avoinna klo 20 saakka. Tulethan paikalle hyvissä ajoin ja aloitat kierroksen Pandatalosta!
Eläinpuiston ja Farmin alue avoinna klo 22 asti.

Flowpark avoinna klo 22 asti, mutta viimeinen opastus aloittajille alkaa klo 20.

Zoon päivälipulla, kahden päivän lipulla, majoituspaketin lipulla tai vuosikortilla pääset myös yöseikkailemaan. Erillistä lippua pelkästään yöseikkailuun ei tarvita.

!! Muistathan oman tasku- tai otsalampun mukaan