Siirry sisältöön
Benji
15.10.2022 30.10.2022

Syysloma tarkoittaa pidennettyjä aukioloaikoja!

Syyslomalla tekemistä koko perheelle? Flowparkeissa pidennetään aukioloaikoja syyslomien kunniaksi, joten koko perheen seikkailupäivät toteutuvat flowparkatessa puistoissamme ympäri Suomea. Koko perheelle sopivaa yhteistä tekemistä, liikuntaa, ulkoilmaa ja itsensä ylittämistä - mikäs sen parempaa! Muuta ei tarvita kuin säänmukaiset vaatteet ja seikkailumieltä. 🐵

Onko puisto tällä kertaa Turku tai Vierumäki? Vai kutsuuko kenties Ähtäri tai Tampere? Lomalla ehtii kiertää vaikka jokaisen puiston, sillä puistoissamme on omat ainutlaatuiset ja uniikit tehtävät, jotka tarjoavat erilaista haastetta jokaiselle. Aukioloajat löytyvät puistojen omilta sivuilta. Tervetuloa flowparkkaamaan!

Syysloman flowtärpit:

Lauantaina 15.10. Kuutamokiipeily: Turun, Vierumäen, Ähtärin & Tampereen Flowparkit ovat avoinna klo 22 asti, kun seikkaillaan kuunvalossa illan hämärtäessä!

Ähtärissä tarjolla syyslomapaketti ja lauantaina 23.10. Yöseikkailu. Lue lisää: Syysloma Ähtärissä

Sunnuntaina 23.10. Ruma villapaita -päivä: Syysloman ja seikkailukauden huipennus Turussa, Ähtärissä, Tampereella ja Vierumäellä! Vietetään yhdessä tutusti rumien villapaitojen päivää, jossa rumimmat valinnat tuovat ISOIMMAN alennuksen.

Vierumäellä flowparkataan aina 30.10. saakka, joten viimeistään toisella syyslomaviikolla nokka kohti Vierumäkeä ja koko perheen seikkailuja!

Nauti syksystä seikkaillen! Tervetuloa laittamaan kausi pakettii ja hulluttelemaan kanssamme 🧡