Siirry sisältöön
Benji

Mitäs meinaat touhuta juhannuksena? Valitse suosikkisi Flowparkin veikeän kuusikon joukosta – Turku, Vierumäki, Ähtäri, Tampere, Hämeenlinna, Åland – ja tule viettämään juhannus flowparkaten!

Tsekkaan puistokohtaiset aukioloajat ja spessuohjelmat:

Turussa vietät urbaanin city-juhannuksen pe 19.6. ja la 20.6. klo 12–18. Mustien ratojen lähdöt sulkeutuvat klo 16 ja siitä eteenpäin saat nauttia seikkailusi lisäksi notskista, mikäli alueella ei ole metsäpalovaroitusta. Syö notskin äärellä omia eväitä tai nappaa kioskista ilmaiseksi vaahtokarkkeja ja paahda niitä.

Vierumäki avaa ovensa juuri sopivasti juhannusaattona 19.6. ja seikkailemaan pääset niin juhannusviikon perjantaina kuin lauantaina klo 13–20. Tule viettämään avajaisia ja haastamaan itseäsi!

Ähtärissä polkaistaan juhannusaatto käytiin jo klo 10 aamulla ja flowparkata voit aina klo 19 saakka. Juhannuspäivänä kiipeilet klo 10–18. Muistathan ottaa kaiken ilon irti Ähtärin puistossa lunastetusta rannekkeesta, se on tällä kaudella voimassa huimat 24 tuntia.

Tampereella pääset viettämään juhannusta upeisiin maisemiin Pyhäjärven rannalle pe 19.6. klo 11–18 ja la 20.6. klo 12–19. Pulahda kiipeilyn jälkeen vaikkapa uimaan tai kokeile frisbeegolfia.

Hämeenlinnassa flowparkkaat Ahveniston Toimintapuiston alueella kauniin Ahvenistonjärven rannalla 19.–20.6. klo 12–18. Apparalta löydät seikkailun lisäksi myös maauimalan ja voit vuokrata sup-laudan, herkkuja jätskejä unohtamatta.

Ålandissa kiipeilet huikeissa merimaisemissa molempina päivinä 19.–20.6. klo 12–20. Ålandiin kannattaa kuitenkin tehdä varaus vähintään päivää ennakkoon. Ahvenanmaalla on tarjolla myös melontaa ja majoitusta.

Flowparkkaamisiin!