Siirry sisältöön
Benji
6.6.2023 31.7.2023

Etsimme tositarkoituksella flowstaffiimme koordinaattoria, joka hallitsee toimiston pyörittämisen ja auttaa Suomen suurimman seikkailupuistoketjun markkinoinnin, myynnin sekä viestinnän tekemisessä. Tarjoamme mahtavan tilaisuuden kehittyä ja oppia uutta ainutlaatuisessa seikkailuympäristössä!

 

Olisitko sinä tuleva markkinoinnista ja viestinnästä innostuva koordinaattorimme?

Oletko seikkailija, jota yllättävät, nopeastikin muuttuvat tilanteet eivät lamauta? Sytytkö uusista haasteista etkä pelkää tarttua toimeen omalla positiivisella energiallasi? Meillä pienessä organisaatiossa pääset monenlaisiin projekteihin mukaan ja päivät ovat usein erilaisia. Samalla mahdollistat arjen sujuvuuden koordinoimalla ketjun toimintaa ja tekemällä hallinnollisia töitä. Työtehtäviisi kuuluu myös sujuvan sisällön tuottamista monenlaisiin kanaviin aina sosiaalisesta mediasta virallisiin asiakirjoihin ja sisäisen sekä ulkoisen viestinnän toteuttamista.

Tässä tehtävässä vaaditaan organisointikykyä, itseohjautuvaa otetta ja järjestelmällisyyttä, jotta hommat saadaan valmiiksi kiireenkin keskellä. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis ammattilainen, sillä asenne, energia ja into oppia uutta ovat sitäkin merkittävämmässä roolissa. Voit olla vastavalmistunut tai jo soveltuvaa työkokemusta omaava.

Mitä edellytämme sinulta?

– hyvää suomen kielen taitoa: kykyä kirjoittaa erilaisia tekstejä somepostauksista virallisiin asiakirjoihin
– sujuvaa suullista ja kirjallista englannin osaamista
– erinomaista organisointikykyä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
– tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
– markkinointi- ja myyntihenkisyyttä
– Flowstaff-henkeä
– matkustusvalmiutta (työhön sisältyy satunnaisia vierailuja ketjun puistoissa)

Eduksi luemme kokemuksen:

  • eri somekanavien ja niiden analytiikan tuntemuksesta (IG/FB/TikTok)
  • sisällöntuotannosta ja kuvien sekä videoiden editoinnista
  • nettisivujen ylläpidosta ja kehittämisestä (WordPress)
  • hallinnon ja toimiston avustavista tehtävistä
  • soveltuvan koulutuksen ja/tai työkokemuksen esimerkiksi markkinoinnin/myynnin/viestinnän alalta tai graafisesta suunnittelusta

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea. Hae rohkeasti, jos uskot olevasi oikea tyyppi! Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä mahdolliset työnäytteet osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja paikasta antaa Janne Kalhama, p. 0400 427828.

Työpaikka sijaitsee Turussa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n mukaisesti. Työ on kokoaikainen ja alkaa heinä-elokuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.