Palvelut

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa voi puuhata flowparkkauksen lisäksi vaikka mitä muuta. Osa perheestä voi esimerkiksi mennä pelaamaan golfia tai tennistä ja osa flowparkata. Myös ryhmät voivat tehdä niin, että osa menee ensin Flowparkiin ja osa esimerkiksi ohjatulle liikuntatunnille. Ohjattuja Active Hours -liikuntatunteja on sekä aikuisille että lapsille. Lajien valikoimassa ovat muun muassa uutuuslajit TRX-training ja saunayoga sekä perinteisemmät pumppitunnit, keskivartalojumpat sekä zumba.

vierumäki_tennis

Alueelta löytyy useita eritasoisia ravintoloita. Olipa kyseessä pieni tai iso nälkä, kaikille löytyy varmasti jotakin!. Esimerkiksi Tahkon kahvilasta ja Greeni Kauppa&Kahvilasta voi ostaa kylmiä sekä kuumia juomia, pikkusyötävää, jäätelöä ja makeisia. Lämmintä ruokaa saa Ravintola Country Clubilta, Wanhasta Salista sekä Resort&Kitchenistä, joka löytyy Scandic Vierumäki -hotellin tiloista.

Flowparkin läheltä löytyvät muun muassa tennis- ja squashkentät, uimahalli virkistysaltaineen, urheilukenttä, kuntosali sekä golfkentät. Luonnonläheisissä maisemissa voi myös vain rentoutua kävellen luontopolkuja, ratsastaen issikoilla tai pulahtaen johonkin alueen kolmesta järvestä.

Playmakers - vierumäki - lowres