Varaukset

Ryhmävaraukset

Ryhmäkyselyt ja -varaukset voi tehdä näppärästi varauslomakkeellamme tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Suosittelemme tekemään varauksen, jos olet tulossa puistoon isomman ryhmän kanssa (>10 hlö). Ennakkovaraus kannattaa tehdä ajoissa, jotta mahdutte varmasti mukaan. Varaamalla ryhmän ennakkoon saat myös ryhmäalennusta.

Ryhmäalennukset

10-49 hlö ryhmät -10%
yli 50 hlö ryhmät -15%

Ryhmäalennukset myönnetään ainoastaan arkisin normaaleina aukioloaikoina ennakkovarauksen tehneille ryhmille. Ryhmävaraus tulee tehdä viimeistään kolme arkipäivää ennen seikkailua sähköpostitse [email protected] Lisätietoja voi kysyä puhelimitse 0400 315 181 kesäkauden aikana arkisin klo 9-16.

porukka1

Muut varaukset

Otamme vastaan varauksia myös pienemmille porukoille (<10 hlö). Varauksella taataan varusteiden riittävyys. Kaikki varaukset tulee tehdä varauslomakkeella tai sähköpostitse [email protected] viimeistään kolme arkipäivää ennen seikkailua.

Ennakkovarausten ehdot

Flowpark Oy tarjoaa ennakkovarausmahdollisuuden seikkailuhuvipuiston pääsylipuista ja vuokrattavista varusteista. Asiakas voi tehdä ennakkovarauksen sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Ennakkovarauksissa noudatetaan 7.11.2013 alkaen seuraavia ehtoja.

Varauksen teko
1. Varaukset on tehtävä viimeistään 3 arkipäivää ennen suunnitteltua seikkailua.
2. Sähköpostilla tehty varaus katsotaan hyväksytyksi, kun varaaja on täyttänyt ennakkovarauslomakkeeseen varattujen pääsylippujen lukumäärän, asiakkaan yhteys- ja laskutustiedot, ostettavat oheistuotteet määrineen sekä halutun maksutavan ja Flowpark kuittaa sähköpostilla varauksen onnistuneeksi.
3. Laskutusosoite on ilmoitettava, vaikka asiakkaan olisi tarkoitus maksaa lasku paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Muutos- ja peruutusehdot
4. Muutos toiseen ajankohtaan on mahdollinen vain uuden tarjouksen perusteella. Muutokset ja peruutukset käsitellään sähköpostitse osoitteessa [email protected]
5. Muutokset varauksiin tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa ja oheispalvelujen osalta viimeistään 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
6. Asiakas voi peruuttaa ennakkovarauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse Flowparkille viimeistään 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa ja oheispalvelujen osalta 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
7. Jos peruutus tapahtuu alle 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa, Flowpark veloittaa 50% varauksesta.
8. Jos asiakas jättää käyttämättä varaamansa tapahtuman ilman peruutusilmoitusta, Flowpark laskuttaa 100% varauksesta.
9. Asiakas voi tehdä pieniä muutoksia henkilömääriin ilman (20% vahvistetusta osallistujamäärästä), että Flowpark perii käyttämättä jääneistä varusteista peruutusmaksuja. Oheispalvelujen osalta muutoksia ei voi tehdä enää 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
10. Oheispalvelut ja ruokailu laskutetaan aina varatun määrän mukaan riippumatta todellisesta osallistujamäärästä.

Maksaminen
11. Asiakas voi maksaa varaamansa pääsyliput paikan päällä käteisellä/kortilla. Asiakkaan halutessa hänelle voidaan lähetää jälkikäteen lasku postitse. Laskutuslisä, 20 euroa, lisätään tällöin lähetettävän laskun loppusummaan.