Yrityksille

Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät sekä kokouspäivät Flowparkissa!

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino.

Flowparkkaus sopii kaikillle. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

”Kannattaa ehdottomasti lähteä hyvässä porukassa kokeilemaan vähän vanhempanakin rajojaan. Yksin harvemmin tulee lähdettyä Flowpark tyyppiseen paikkaan. Ryhmässä on voimaa ja kaikki kannustavat ja auttavat kaveria. Onnistumisesta saa voimaa itselle ja ryhmälle; me teimme sen yhdessä. Jälkeenpäin saunan lauteilla käytiin onnistumiset ja vähän epäonnistumisetkin huumorinkukan kanssa läpi. Jäi ihania muistoja, joita sitten voi jälkipolville kertoilla.” SPR Lappeenranta/EA-ryhmä Lauritsala

tyky-päivä, virkistyspäivä

Varatkaa työporukan seikkailu hintaan 34e/hlö! Hinta sisältää seikkailun, opastuksen, varustevuokran (valjaat+kypärän), hanskat ja ruokaisan patongin sekä virvoitusjuoman. Vaihtoehtoisesti voitte tehdä normaalin ryhmävarauksen.

Flowparkkaus soveltuu mainiosti myös osaksi kokouspäivää. Tutustu palvelupaketteihimme ja liitä seikkailupäivään kokousta, saunomista ja ruokailua.

Leikkisästi hyvinvointia keholle ja mielelle!

Mielen piristykseksi ja kunnon kohotukseksi Aboa Vetus & Ars Nova ja Flowpark tarjoavat hauskaa yhdessäoloa koko päiväksi.

Museon Minuuttitaidetreffeillä työyhteisö pikadeittailee taideteosten kanssa ja pohtii, minkä teoksen kanssa mieluiten lähtisi kynttiläillalliselle. Kunkin teosseuralaisen kanssa vietetään seitsemän minuuttia ohjaajan johdolla. Treffailussa paljastuu uusia puolia paitsi taideteoksista myös työkavereista.

Ajatusten ja työkavereiden haastamisen jälkeen siirrytään Flowparkin seikkailuhuvipuistoon, jossa heittäydytään kiipeilemään ja koettelemaan omia rajoja eritasoisten liikunnallisten tehtävien avulla. Puusta puuhun kulkevilla seikkailuradoilla edetään turvavaijeriin kytkettynä 0,5-20 metrin korkeudella. Neljään eri vaikeusasteeseen luokitellut radat takaavat sen, että haastetta löytyy niin tavalliselle toimistotyöläiselle kuin sille vaativammallekin liikkujalle.

Kummassakaan kohteessa ei tarvita ennakko-osaamista, vain leikkimieltä. Väliajalla Aboa Vetus & Ars Nova -museossa nautitaan maittava ja monipuolinen lounas ja Flowparkissa iltapäivällä pullakahvit. Kohteiden välimatka taittuu kätevästi paikallisbussilla tai voimme varata puolestanne kuljetuksen.

Kesto: noin 6h
Voimassa: huhti – lokakuu, tilauksesta myös muulloin
Ryhmän suosituskoko: 10 – 25
Hinta: 64 €/hlö

Sis. Aboa Vetus & Ars Novassa ohjauksen, materiaalit, tilat, sisäänpääsyt ja lounaan sekä Flowparkissa seikkailun, kiipeilyvarusteet, ohjauksen, hanskavuokran ja kahvituksen.

Tilaa retkesi Visit Turun kautta, puhelimitse 02 262 7900 tai sähköpostitse [email protected]

flowparkkausta2

Hyvä tietää

– Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
– Ryhmät voivat tilata puistoon pientä suolaista ja makeaa syötävää energiatason ylläpitämiseksi
– Seikkailuun voi liittää esim. tiimikisan
– Ryhmätilaisuudet ovat tilattavissa ympäri vuoden
– Seikkailu onnistuu sateellakin