Polttarit

Extreme-elämyksiä ja itsensä ylittämistä!

Järjestätkö kaverisi polttareita? Etsittekö jotain aktiiviteettia, joka jättää jalat tutisemaan ja mielen herkille? Nostakaa porukka puuhun!

Flowparkista polttariseurue löytää todellisen flow-fiiliksen ja liikunnallisen seikkailun. Puihin rakennetuilla seikkailuradoilla pääsee testaamaan, millaista on olla Tarzan tai Jane. Seikkailun lomassa kehittyy koordinaatiokyky, yhteishenki ja tasapaino. Valitse valmis paketti tai varaa vain seikkailu.

1. Get high. Feel free! Viimeinen loikka vapauteen

Flowparkkaus on liikunnallinen seikkailu, jossa pääosassa on hauskanpito. Seikkailuradat sopivat koko polttariporukalle, sillä ne on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen. Haastetta löytyy niin tavalliselle toimistotyöläiselle kuin sille kovimmallekin sporttaajalle. Sankari pääsee flowparkkauksen lisäksi ottamaan viimeisen loikkansa vapauteen ja hyppäämään vapaapudotuslaitteella puun latvasta!

Hinta: 30 €/hlö + 15 €/hyppy

Sisältää:

– Seikkailu kaikilla 18 radalla, opastus ja varustevuokra (valjaat+kypärä)
– Hanskat kaikille seikkailijoille
– Vapaavalintainen virvoitusjuoma
– Sankarin hyppy vapaapudotuslaitteella 12 metrin korkeudelta

liuku

Polttariporukoiden kannattaa tutustua myös palvelupaketteihin ja yhdistää seikkailuun saunomista sekä ruokailua. Mahdollisuus ostaa myös tiimikisa 3 e/hlö.

Hyvä tietää

– Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Alkoholin vaikutuksen alaisena kiipeilyradoille ei saa mennä. Myöskään puiston alueella ei saa nauttia alkoholia, vaikka ei aikoisi kiipeilläkään. Juhlien kosteammat vaiheet on syytä jättää Flowparkissa käynnin jälkeiseen aikaan
– Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
– Seikkailu onnistuu sateellakin