MM-KISAT

Vuoden 2016 flowparkkauksen maailmanmestari on nyt selvillä, lue lisää!

RISE TO THE CHALLENGE!

Flowparkkauksen MM-kisat järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna, ja historian ensimmäiseksi voittajaksi selviytyi Elias Silvola. Nyt kilpailu kovenee ja kiertue tiivistyy kaudelle 2016. Aikataulu on julkaistu – merkkaa oma osakilpailusi jo kalenteriin.

Kisamainos

MM-kisojen kiertueaikataulu

Osakilpailut 2016

Osakilpailujen tulokset

Ähtäri Zoo 2.8. >> finaaliin Iiris, Eero ja Viivi
Lappeenranta 3.8. >> finaaliin Aaro, Matti ja Noora
Vierumäki 4.8. >> finaaliin Markus, Petja ja Jussi

Turku 9.8. (Kaikkien osallistujien kesken arvotaan benji 65 metristä. Hypyn tarjoaa Action Makers ja sen pääsee hyppäämään osakilpailua seuraavana viikonloppuna Kupittaalla Aurafestissä 12.-13.8.)>> finaaliin Valtteri, Emil ja Valeriu. Benji-hypyn voitti Pavel.
Tampere 10.8. (Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme spesiaalia superliukua Tammerkosken yli. Liu’ut pääsee lunastamaan osakilpailua seuraavana viikonloppuna 12.-14.8. Liuku on osa Team City Challenge -kisaa ja sen toteuttaa Flowpark Varala.) >> finaaliin Aapo, Oula, Anna ja Nita. Liu’un voittaneet Heidi Weckman, Heidi Ylikoski ja Iida Silen.
Hämeenlinna 11.8. >> finaaliin Joni, Antti ja Nina

Jokaisen osakilpailun kolme parasta pääsee finaaliin. Kisabriiffi alkaa osakilpailuissa klo 11:30 (kisainfo, säännöt & arvostelu tiedoksi kilpailijoille) ja varsinanen kisa käynnistyy klo 13. Suoritusjärjestys arvotaan.

Puistot ovat kilpailun aikana normaalisti avoinna. Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan tai ihan muuten vaan seikkailemaan!

Finaali
Finaalin tulokset
Turussa 20.8. klo 12
Finaalissa kilpailijat suorittavat valitsemansa reitin Black Labyrinth -radasta. Haastava kisalabyrintti tarjoaa lukuisia haasteita, joista finalistit suorittavat osan. Jokaiselle kilpailijalle arvotaan lähtöpaikka, josta tulee selviytyä loppuhypylle valitsemaansa reittiä pitkin.

Finaalipäivänä Turun puistossa spesiaaliaohjelmaa, tarjouksia yms. tapahtumaa katsojille ja kannustusjoukoille! Tule aistimaan kisatunnelmaa paikan päälle!

Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, jotenki kannustamaan ja katsomaan voi tulla vapaasti. Radoille lipun hinta on Turussa finaalipäivänä 20€/hlö.

mmteaser2016_2
 

Ilmoittautumisohjeet
– Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää [email protected] Osakilpailuihin otetaan rajattu määärä osallistujia, joten toimi ajoissa!
– Kisapassin hinta on 30€ ja se sisältää kilpailun lisäksi päivälipun puistossa sekä huikean tuotekassin. Kisapassin voi maksaa etukäteen laskulla tai paikan päällä käteisellä.

Hyvä tietää
– Kilpailijoilta edellytetään 150cm pituutta, alaikäisiltä huoltajan lupa. Kisa on avoin kaikille!
– Tutustuthan jo ennakkoon Flowparkin turvallisuusohjeisiin.
– Osakilpailun alussa on yhteinen kisabriiffi kaikille osallistujille. Sen jälkeen on vielä aikaa hioa taktiikka kuntoon ja lämmitellä lihakset iskuun.
– Osakilpailuissa suoritetaan puiston musta (haastava) rata.
– Jokaisen osakilpailun kolme parasta lunastavat paikan finaaliin, joka järjestetetään Turussa lauantaina 20. elokuuta.

Mistä kisassa on kyse?
– Kilpailussa on yksi sarja
– Tuomaristo arvostelee kilpailijoiden kokonaissuoristusta: tekniikkaa, tyyliä, asennetta ja aikaa. Tekniikka ja asenne painottuvat. Tekniikka on sitä puhtaampi, mitä vähemmän kosketuksia ja tukea turvavaijerista ottaa. Viime vuonna nähtiin tyylikkäitä asuja, huikeita temppuja ja todellista itsensä ylittämistä.
– Katso viime vuoden finaalin tulokset.

Palkinnot
– Jokaisen osakilpailun kolme parasta palkitaan Fjällrävenin ja Vandernetin tuotepalkinnoilla sekä finaalipaikalla, mm. Hammock-riippumattoja, Camelbackin juomapulloja, reppuja, vöitä.
– Kisan pääpalkinnot jaetaan finaalissa: Speedom tasapainoskootteri (arvo 369€), Ipad mini 4 (arvo n.529€) ja Partioaitan lahjakortti (arvo 150€).
– Ennen kaikkea kaikille kilpailijoile luvassa mainetta, kunniaa ja arvostusta!

Uskaltaudutko mukaan?

2015-09-26 17.52.14

6 thoughts on “MM-KISAT

 1. Mari raninen

  Koska laitatte tampereen osakilpailun tulokset näkösälle 🙂

   1. Veera Post author

    Pahoittelut viivästyksestä, oli pienoisia teknisiä ongelmia.
    Kiitos kärsivällisyydestä, ja ennen kaikkea hienosta kilpailusta! 🙂

 2. Huutosakkiin

  Mihin aikaan mm-finaali Turussa alkaa? Klo 13. Ilmoittakaa ja mainostakaan täällä sivustolla muillekin…
  t Kannustusjoukkuelainen

Comments are closed.