Luokkaretket

Hamuaako luokkanne haasteita?

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jokta uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä.

Puihin rakennetut, jopa 20 metrin korkeuteen kohoavat eritasoiset kiipeilyradat takaavat kaikentasoisille marakateille sopivasti haastetta, ja ennen kaikkea jokainen pääsee voittamaan itsensä! Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla.

Pyydä tarjous varaukset-sivun lomakkeiden avulla ja kysy lisää [email protected].

Lataa itsellesi Flowparkin oma lukujärjestys!

Hyvä tietää

– Flowparkkaukseen on hyvä varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Alle 14-vuotiailla pitää olla puistossa mukana aikuinen ohjaaja: 7-9-vuotiailla aikuisen pitää kiipeillä mukana radoilla, 10-13-vuotiailla riittää, kun aikuinen valvoo maasta käsin. Yksi aikuinen voi vastata neljästä lapsesta.
– Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Alaikäisten kohdalla myös huoltajan tulee tutustua ohjeisiin ja antaa lupa lapsen tai nuoren seikkailuun.
– Mukaan tarvitset säähän sopivat ulkoiluvaatteet, hyvät kengät ja seikkailumieltä
– Seikkailu onnistuu sateellakin