Ohjeita flowparkkaajalle | Flowpark
Siirry sisältöön
Benji

Flowparkin alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Puistossa voi kulkea vapaasti merkittyjä polkuja pitkin. Kun haluat flowparkkaamaan, sinun tulee ostaa lippu, jolla saat varusteet vuokralle. 

Flowparkkaus sopii kaikenikäisille seikkailumielisille perusterveille city-tarzaneille ja eräjormille vauvasta vaariin.

Turvallisen ja sujuvan seikkailukokemuksen varmistamiseksi toimi näin puistoon tullessasi:

 • Tutustu huolellisesti puiston turvallisuusohjeisiin ennen kuin menet ostamaan lippua. Turvallisuusohjeita saa puiston lipunmyynnistä. Ohjeita voi myös tulostaa ja täyttää valmiiksi. Huomioithan, että alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa seikkailuun, ja alle 14 vuotiailla tulee olla mukanaan aikuinen.  Alle 10 vuotiaiden kohdalla  aikuisen tulee kiivetä mukana radoilla lukuun ottamatta Skidiratoja, ja 10-13 vuotiaiden lasten kohdalla riittää aikuisen valvonta maasta käsin.
 • Osta pääsylippuranneke puiston lipunmyynnistä. Rannekkeeseen merkataan flowparkkauksen päivämäärä ja sen voimassaolo päättyy, kun palautat varusteet ja poistut puiston alueelta. Rannekkeella saat käyttöösi radoilla tarvittavat kiipeilyvarusteet. Puiston alueelta ei saa poistua varusteiden kanssa.
 • WC:ssä kannattaa käydä ennen valjaiden päälle pukemista. Käydessäsi WC:ssä tai tupakkatauolla kesken seikkailun tulee valjaat riisua. Päälle pukemisen jälkeen valjaat tulee tarkistuttaa henkilökunnalla.
 • Tyhjennä taskut putoavista esineistä ja laita pitkät hiukset kiinni. Jätä ylimääräiset huivit ja korut seikkailun ajaksi pois.
 • Siirry varustepisteelle ja pue varusteet päällesi annettujen ohjeiden ja mallin mukaan. Odota, että henkilökunta ohjaa eteenpäin opastukseen ja testiradalle. Kuultuasi ohjeet, kulje testiradan läpi käyttämällä varusteita oikeaoppisella tavalla.
 • Kun ohjaaja toteaa sinun osaavan varusteiden käytön, voit lähteä varsinaisille seikkailuradoille. Aloita helpoimmasta ja siirry vaikeammille vasta, kun koet kaipaavasi lisää haastetta.
 • Ota huomioon ratojen pituus- sekä yksittäiset painorajat. Punaiset ja mustat radat ovat yli 150cm, ja siniset ja vihreät radat yli 120cm. Vaalean vihreille skidiradoille ei ole pituusrajaa. Painorajoituksia voi olla yksittäisillä radoilla, ja ne on aina merkitty radoille asiakkaan nähtäviksi.
 • Kulkiessasi radoilla pysy aina kiinnittäytyneenä varmistuslinjaan ohjeiden mukaisesti.
 • Radoilla oleville lavoilla saa olla kerrallaan enintään kolme henkilöä. Kussakin lavojen välisessä tehtäväelementissä saa olla kerrallaan maksimissaan kaksi henkilöä ja turvaväliä tulee olla vähintään 5 metriä. Jos radalla on ruuhkaa, odota rauhassa vuoroasi ennen etenemistä. Lavoilla voit hengähtää ja päästää halutessasi muita flowparkkaajia ohitsesi.
 • Jos tarvitset apua, tsemppausta tai sinulla on muuten vain kysyttävää, älä epäröi kääntyä henkilökunnan puoleen. Me autamme mielellämme!
 • Kun lopetat flowparkkauksen, palauta varusteet varusteenjakopisteeseen. Rannekeen voimassaolo päättyy poistuessasi puiston alueelta.