Siirry sisältöön
Benji
28.3.2023 31.5.2023

Haluatteko luokkaretkelle Flowparkiin?

Flowparkissa järjestät huippu hauskan ja energisen lennokkaan luokkaretken oli kyseessä pieni tai iso koululaisryhmä! Ekologisessa seikkailupuistossa aktiviteetin moottorina toimii aina ihminen itse. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta ja tehtäviä on laaja kirjo esim. liaanihyppyjä, vaijeriliukuja ja heiluvia lautasia on luvassa. Radat voivat olla jopa kahdenkymmenen metrin korkeudessa, mutta matalampiakin ratoja löytyy, jotta kaikille löytyisi juuri omalle tasolle sopivat tehtävät. Eli jokaiselle jotain ja kaikille seikkailunnälkäisille haastetta! 🐒

Kaikki puistomme ottavat joustavasti luokkaretkiryhmiä vastaan kevään aikana, myös aukioloaikojen ulkopuolella (ma-pe). Puistokohtaiset tiedot ja varauskyselyt löytyvät alta. Varauskalenterit täyttyvät kovaa vauhtia - lähetä varauskysely nyt!

Uskallatteko ottaa haasteen vastaan ja seikkailla korkeuksissa? 😎

 

Puistokohtaiset ohjeet

Turku: Kiinnostaako Flowpark Turku? Haluatko lisätietoa? Lue lisää täältä ja lähetä suoraan oma varauskysely.

Tampere: Kenties suuntana onkin Tampereelle? Ota lisätiedot haltuun täältä ja lähetä sähköpostia näiden ohjeiden mukaan.

Ähtäri: Käykö matka Ähtäriin? Luokkaretken varaamisesta Ähtäriin voit lukea täältä ja lähetä varauskysely suoraan sähköpostitse.

Hämeenlinna: Hämeenlinnaan ja Ahveniston alueelle koko porukalla seikkailemaan? Nappaa lisäinfo täältä ja varauskyselyyn pääset tästä.

Vierumäki: Vaiko sittenkin Vierumäelle? Ota selvää lisätiedoista täältä ja lähetä varauskysely sähköpostitse.

Åland: Retki Ahvenanmaalle tiedossa? Tutustu lisätietoihin täällä ja ota yhteyttä sähköpostitse.