Yrityksille

Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät sekä kokouspäivät Flowparkissa!

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino. Puistossa on mahdollisuus järjestää myös leikkimielistä kisailua.

Flowparkkaus sopii kaikillle. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

”Kannattaa ehdottomasti lähteä hyvässä porukassa kokeilemaan vähän vanhempanakin rajojaan. Yksin harvemmin tulee lähdettyä Flowpark tyyppiseen paikkaan. Ryhmässä on voimaa ja kaikki kannustavat ja auttavat kaveria. Onnistumisesta saa voimaa itselle ja ryhmälle; me teimme sen yhdessä.

Jälkeenpäin saunan lauteilla käytiin onnistumiset ja vähän epäonnistumisetkin huumorinkukan kanssa läpi. Jäi ihania muistoja, joita sitten voi jälkipolville kertoilla.” SPR Lappeenranta/EA-ryhmä Lauritsala

Flowparkkaus soveltuu mainiosti myos osaksi kokouspäivää. Tutustu palvelupaketteihimme ja liitä seikkailupäivään kokousta, saunomista ja ruokailua.


Kysy lisää [email protected]

Hyvä tietää

– Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
– Ryhmätilaisuudet ovat tilattavissa ympäri vuoden
– Seikkailu onnistuu sateellakin