Siirry sisältöön
Osta liput tästä

Aukioloajat Odota hetki... Lipunmyynti loppuu 1,5h ennen sulkemisaikaa

Flowpark Hämeenlinna

Puiston kartta ja palvelut

Flowpark Hämeenlinnan ratakartta
Vaaleanvihreä = Skidirata (ei pituusrajaa)
Vihreä = Helppo (min. pituusraja 120 cm)
Sininen = Keskitaso (min. pituusraja 120 cm)
Punainen = Vaikea (min. pituusraja 150 cm)
Musta = Extreme (min. pituusraja 150 cm)

Ahveniston Toimintapuiston palvelut

Flowpark Hämeenlinnan alue

Ahveniston alue tarjoaa tekemistä koko kesäpäiväksi ja flowparkkauksen jälkeen kannattaa pulahtaa maauimalaan uimaan, herkutella jäätelökahvilan terassilla tai toteuttaa pieni SUP-retki.

Ahveniston maauimala

Flowpark Ahvenistoa vastapäätä sijaitsee 1952 rakennettu Ahveniston maauimala, joka valittiin vuoden liikuntapaikaksi 2017. Maauimalasta on upeat järvimaisemat ja kesäviikonloppuisin SuperWibit-vesiesterata tarjoaa nuorille vesipedoille vipinää ja vilskettä!

Minettijäätelökahvila

Hämeenlinnan aurinkoisin terassilla kannattaa pitää tauko flowparkkauksen ja pulikoinnin välissä. Minettijäätelöiden vaihtuvat sesonkimaut sekä huurteinen juoma palauttavat seikkailusta ja pitävät kesäfiiliksen korkealla.

SUP-lautojen vuokraus

Kahvilasta voi vuokrata SUP-laudat 15 €/h ja kesäinen seikkailuretki on valmis alkamaan. Tunnissa toteutat SUP-safarin ja kierrät Ahvenistonjärven ympäri.

Uimaranta ja luontopolku

Ahveniston kirkasvetisessä suppajärvessä uiminen on elämys ja järven voi kiertää seuraten merkittyä 2 km luontopolkua. Luonnonsuojelualueen reunalla sijaitsevalla uimarannalla on valvonta, pukuhuoneet sekä suihkut ja sauna on syystäkin alueen suosituin. Kahvila tarjoaa lapsille hiekkalelut lainaksi ja leikkiseuraa löytyy varmasti!