Tarina & Konsepti

Flowpark Oy on suomalainen yritys, jonka ovat perustaneet ja sen omistavat Janne Kalhama ja Antti Puro. Tarina sai alkunsa turkulaisten kaverusten ideasta yhdistää heille arvokkaita asioita:

– Liikunnallisuus ja ulkoilmaelämä
– Yhteisöllisyys ja kaverisuhteet
– Ekologisuus.

Yläköysiratojen ja seikkailupuistojen historia ulottuu kauas. Flowpark ei kuitenkaan ole vain seikkailupuisto – vaan kokonaisvaltainen seikkailuhuvipuistokonsepti. Idea haluttiin toteuttaa alusta loppuun asti itse kotimaisena työnä. Tarvittiin luovuutta, asennetta, intoa, tutkimusta ja konkreettista työtä. Työn pohjalta syntyi Suomen ensimmäinen seikkailuhuvipuisto, jossa jokainen pääsee kokeilemaan rajojaan, haastamaan itsensä ja pitämään hauskaa liikunallisen ja aktiivisen seikkailun parissa.

Turun puisto aloitti toimintansa keväällä 2010. Lappeenrannan puisto aukesi toukokuussa 2012. Franchise-toiminta aloitettiin vuonna 2013 ja ensimmäiset franchising-mallilla toimivat puistot aukesivat keväällä 2014 Vierumälle ja kesällä 2014 Ähtäriin. Kesällä 2015 avattiin Tampereen ja Hämeenlinnan puistot.

Flowpark on laajenemassa koko Suomen kattavaksi ketjuksi. Lisäksi Flowpark Oy on toimittanut pikkupuistot Herrankukkaroon Merimaskuun ja Päivölän ratsutilalle Taipalsaareen. Yritys järjestää myös erilaisia pop-up seikkailupisteitä, mm. Ystävyyden silta yli Aurajoen ja pop-up-puisto Lappeenrannan Hiekkalinnassa kesällä 2011.

Flowparkin konsepti ja franchising-malli

Flowpark Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen seikkailuhuvipuistokonseptin franchising-mallilla. Suunnnittelemme ja rakennamme jokaisen Flowpark-puiston yksilöllisesti. Kotimaisuus ja uniikit kokonaisuudet tekevät Flowparkeista ainutlaatuisia puistoja. Radoilla kiipeilyyn tarvittavat asiakas- ja ohjaajavarusteemme tulevat yhteistyökumppaneiltamme: ranskalaiselta Petziltä ja saksalaiselta Edelridiltä.

Flowpark Oy on Suomen edustajana mukana eurooppalaisessa asiantuntijaryhmässä, joka luo yleiseurooppalaiset standardit ja käytännöt seikkailupuistojen toiminnalle. Flowpark Oy:n toiminta lähtee aina turvallisuudesta ja ympäristön huomioimisesta, jota komiteatyöskentely ja mm. oma ympäristöohjelma tukevat.

Flowpark ei ole vain seikkailupuisto. Se on paljon enemmän. Tervetuloa flowparkkaamaan!

konspetiplanssi

Flowpark Oy

Y-tunnus: 2292908-0
Postiosoite:
Linnankatu 9 D 9
20100 Turku

Tiedustelut ja kysymykset
[email protected]
0400 315 181

Korkeanpaikan työt ja varustetarkastukset
[email protected]

Henkilökohtaiset yhteystiedot
[email protected]

Janne Kalhama
King of Monkeys
Toimitusjohtaja, hallituksen pj

Antti Puro
Hallituksen jäsen

Veera Westerlund
Queen of Monkeys

Janne Ahola
Ratamestari

Flowstaff

Seikkailukauden aikana jokaisen puiston sydämen muodostaa Flowstaff. Kausihenkilökunta koostuu pääasiassa aktiivisista ja liikunallisista opiskelijoista, jotka haluavat viettää kesänsä ulkoilmassa, iloisesti asiakkaita palvellen sekä heidän turvallisuudesta huolehtien ja yhdessä viihtyen. Flowstaffin ajatuksista ja tekemisistä voi lukea lisää blogista.