Siirry sisältöön
Benji
Flowpark Seikkailupuisto Kiipeilypuisto Joulu Lahja

Loppuvuoden juhlakausi alkaa olla kuumimmillaan – on työkiireitä, syyslukukauden päätös, pikkujouluja, kaupungin tungoksessa vapaan parkkiruudun hakemista ja väenpaljoudessa jonottelua, joululahja-ahdistusta, siivousta, ruoanlaittoa… Tuntuuko tutulta?

Joulukuu on tutkitusti koko vuoden stressaavin kuukausi: ajatuksesi kääntyvät yhteiseen aikaan läheistesi kanssa ja lomailuun, mutta siitä huolimatta koko jouluhössötys voi alkaa tuntumaan koetukselta. Pakottaako joululahjastressi ostamaan, mutta tavaranpaljous ärsyttää? Kaappeihin kertyy turhaa krääsä ja lahjaostosten ilmastovaikutus mietityttää? Nou wörries, Flowparkin apinajengi voi jeesata sinua!

Voit tehdä kestäviä valintoja myös lahjakaupoilla – anna materian sijaan elämäsi ihimisille lahjaksi mieleenpainuvia kokemuksia! Jännittävään koko päivän seikkailuun oikeuttava Flowparkin päivälippu on verraton, ekologinen ja aineeton lahja, joka ei takuulla jää hyllylle keräämään pölyä. Päiväliput nappaat verkkokaupastamme muutamalla klikkauksella suoraan sähköpostiin.

Mietityttääkö, että kenelle seikkailulippu sopii? Julkaisemme instassa jokaisena päivänä jouluun saakka Christmas survival kit -vinkkejä, jotka auttavat vastaamaan juuri tähän. Käy tsekkaamassa!

Antamalla lahjaksi meidän kiipeilylipun tuet lisäksi kotimaisen seikkailuyrityksen toimintaa, joka tarjoaa elämyksiä luonnon ehdoilla. Suosimalla kotimaanmatkailua ja ostamaan läheltä autat myös rakentamaan kestävää tulevaisuutta Suomeen.

Rentoa joulunodotusta toivottaa Flowstaff!