Siirry sisältöön
Benji

Pohdinnassa pikkujoulut tai mukaansatempaavaa tekemistä tässä kuussa? Ulkonahan on aina parempi sää kuin sisällä ja juuri siksi Flowpark Vierumäki tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kiipeilyjä vielä marraskuun ajan Gruuppi-ryhmäradalla.

Pikkujoulut Gruuppi-tiimiradalla

Kerää mukaan työporukka tai projektitiimi, sillä radalla pääsette pohtimaan myös ryhmänne vahvuuksia ja kehityskohteita. Olette tervetulleet kiipeämään toki myös kaveriporukalla silkasta kiipeämisen ja ulkona liikkumisen ilosta – ja koska pikkujoulut.

Radan suorittaminen vaatii yhteistyötä

Gruuppi pitää sisällään neljä tehtävää ja niiden selvittämiseksi tarvitaan auttavat kädet myös maasta käsin. Ei siis haittaa jos puun latvaan eivät kaikki halua lähteä, sillä maankamaralla pysyvien rooli on yhtä tärkeä kuin kiipeilijöiden. Seikkailuohjaajamme ohjaavat maasta käsin toimintaanne ja tarvittaessa tulevat myös puuhun auttamaan.

Varaa tiimillesi pikkujouluseikkailu

Suositeltava ryhmäkoko radalla on 4–20 seikkailijaa. Varaa aikaa 1,5 tuntia, lämmintä vaatetta ja seikkailumieltä. Lue lisää Pikkujoulut puunlatvassa -osiosta ja varaa kiipeilyt ryhmällesi Vierumäen myyntipalvelun kautta nyt!

Flowpark Vierumaki Gruuppi Tiimirata Seikkailupuisto Pikkujoulu
Vierumäen Gruuppi-tiimirata