Siirry sisältöön
Benji

Mietitkö mitä tehdä syyslomalla? Haluatko liikkua luonnossa ja majoittua palveluiden lähellä?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, niin siinä tapauksessa Ähtäri Zoon syyslomapaketti on erinomainen vaihtoehto! Syyslomapaketissa majoitutaan Hotelli Mesikämmenessä ja pakettiin kuuluu alueen suosituimmat aktiviteetit – edulliseen pakettihintaan. Jos kiinnostuit, niin syyslomapaketin sisältö löytyy tämän jutun lopusta.

Syysloman tapahtumat Flowparkissa

Syysloman kahtena ensimmäisenä lauantaina on mahdollista seikkailla otsalampun valossa, kun puisto on auki iltamyöhälle klo 22.00 asti. Ensimmäisenä lauantaina 12.10. seikkaillaan Kuutamokiipeilyn ja 19.10. Ähtäri Zoon Yöseikkailun merkeissä.

Seikkailupuisto Flowpark Ähtäri Zoossa kiipeilyä otsalamppujen valossa. Kuutamokiipeily. Yöseikkailu.
Syyslomalla Ähtärissä, lauantaina 12.10. ja 19.10., kiipeillään otsalamppujen valossa.

Kauden viimeistä aukiolopäivää 26.10. vietetään Ruma villapaita -päivän muodossa. Viimeisenä aukiolopäivänä on mahdollisuus saada mielivaltainen alennus seikkailun hinnasta pukeutumalla villapaitaan. Alennuksen suuruuden päättää henkilökunta.

Syyslomalla Ähtärin matkailualueella on muutakin tekemistä. Syyslomalla on mahdollista päästä nauttimaan lasten konsertista, luontopoluista, uudesta keilahallista ja paljosta muusta. Lue lisää syysloman tarjonnasta Ähtäri Zoon -sivuilta.

Ähtärin Flowpark on avoinna syyslomien aikana 12.-26.10. avoinna päivittäin. Tarkista syysloma-ajan aukioloajat sivuiltamme.

Syyslomapaketti Ähtärissä 11.-27.10.2019 sisältää:

  • Majoitus kahden hengen huoneessa + mahdollset lasten lisävuoteet
  • Aamiainen
  • Aamukylpylä
  • Liput Pandataloon
  • Liput Zoohon ja farmille (voimassa 2 päivää)
  • Liput Flowparkkiin

Syyslomapaketin hinta ensimmäiseltä yöltä on aikuisilta 94 €/hlö ja lapsilta 53 €/hlö. Jos haluaa yöpyä enemmän kuin yhden yön, mikä on suositeltavaa, maksaa lisäyö HUONEELTA 102 €/vrk.

Jos kiinnostuit, niin tutustu tarkemmin palveluihin ja varaa syyslomapakettisi TÄSTÄ.