Siirry sisältöön
Benji
City Hero Challenge Turku 2019

Koko perheen hyvän mielen seikkailutapahtuma City Hero Challenge valtaa Turun Flowparkin lauantaina 14.9. klo 11–16.

Olemme tapahtumassa mukana useammalla rastilla ja osa tehtävistä sijoittuvat Flowparkin puiston alueelle. Seikkailupuisto on avoinna kaikille flowparkkaajille, mutta tapahtuman ajan klo 11–16 puistossamme on tiedossa hieman erityisjärjestelyjä ja toinen testiradoista sekä rata nro 13, Slide Marathon, ovat ainoastaan City Hero Challenge -kisaajien käytössä.

Kaikki muut radat ovat täysin vapaasti flowparkkaajien käytettävissä ja olet tervetullut viettämään lauantaita seikkaillen sekä haastamaan itseäsi real life pelikentällä. Myös Slide Marathon on käytettävissäsi tapahtuman jälkeen kello 16 alkaen. Tapahtuman ajan valjaspiste sekä testirata saattavat ajoittain ruuhkautua, varaathan ystävällisesti niihin tavallista enemmän aikaa.

Tapahtumapaikkana toimivat Flowparkin lisäksi Skanssin Länsiparkin pysäköintihalli, Skanssin piha-alueet sekä lähiympäristö. About 5 km pituisella radalla on pääsi menoksi luvassa n. 20 hulvatonta ja eksoottista rastia.

Esimerkki rastista
Esimerkki rastista, kuva Uudenkaupungin tapahtumasta.

Lisäinfoa tapahtumasta, lippujen hinnat ja ilmoittautumisohjeet löydät City Hero Challenge -sivustolta. Osta liput ennakkoon ja säästä.

Pst. Älä myöskään unohda saman illan Kuutamokiipeilyä klo 18–22, lue lisää Facebook-tapahtumasta.

Terkuin,
Gerda | Flowpark Turku
?