Siirry sisältöön
Benji

Seurasitko kuola poskella viime viikolla työntekijöidemme #munpäivä -haastetta instassa suorana Hämeenlinnan Flowparkista? Ei syytä huoleen – selitys löytyy mitä luultavimmin Minetti-jäätelökahviossa sijaitsevista maku- ja näköhermoja kutkuttelevista artesaanijäätelöistä joiden ympärille työntekijämme ovat keskittäneet päivittäisen ruokavalionsa.

Toisena syynä saattaa piillä Ahveniston Toimintapuiston upeat maisemat: Flowparkin seikkailupuisto sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta aivan Ahvenistonjärven rannassa. Parhaat maisemapaikat löytyvät tietysti puiston korkeimmasta liu’usta Skyline-radan varrelta.

Toimintapuistosta löytyy helposti ohjelmaa vaikka koko päivälle SUP-lautojen vuokrauksesta, luontopolusta sekä flowparkkauksesta maauimalassa järjestettäviin Suppama-treeneihin ja SuperWibit seikkailuihin (huom. mikäli kyseiset termit herättävät kummastusta löydät selityksen täältä). Maauimala on auki läpi elokuun ja flowparkkauskausi kestää aina syyskuun loppuun saakka. Pakkaa siis matkaasi seikkailumieltä, uimakamppeet, perhe tai pari kaveria, ja tule ottamaan kesästä loputkin irti Ahveniston Toimintapuistoon!

Ps. Emme suosittele jäätelöä korvaamaan tasapainoista ruokavaliota. Mutta on se silti aivan järjettömän hyvää.

Kartta Ahvenisto

Flowpark Ahvenisto

Olympiakatu 18-20

13130 Hämeenlinna

[email protected]

010 279 7608