Siirry sisältöön
Benji

Kuudestaan ry juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivalta. Juhlavuoden kunniaksi he ovat järjestäneet kilpailun, johon osallistuvat kaikki 2014-2020 aikana Kuudestaan ry:ltä myönteisen päätöksen saaneet yritystuet ja kehittämishankkeet. Myös Flowpark Ähtäri Zoo on saanut tukea Kuudestaan ry:ltä.

Kilpailu on jaettu kolmeen eri kategoriaan, joista te pääsette valitsemaan omat suosikkinne. Kategoriat ovat esimerkillinen yritystuki, innostava kehittämishanke ja merkittävä yleishyödyllinen investointi.  Flowpark Ähtäri Zoo on ehdolla esimerkillisen yritystuen kategoriassa.

Kyseisen hanketuen avulla Flowpark Ähtäri Zoo:ssa laajensimme ratavalikoimaamme yhdellä helpolla radalla, rakensimme uuden polun uuden radan ympäristöön sekä lisäsimme asiakasvarusteita. Nämä päivitykset ovat mahdollistaneet meille entistä paremmin ryhmien huomioimisen osana päivittäistoimintaamme. Uusi rata lisäsi hyvin valikoimaamme ja erityisesti perheet ovat kokeneet radan lisänneen puistomme tarjoamia mahdollisuuksia. Uuden radan myötä usea alakouluikäinen lapsi on päässyt haastamaan omia taitojaan niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Flowparkissa kiipeily haastaa jokaisen tasapainon ja jopa ketterimmät kokevat haastetta niin helpoilla kuin haastavimmillakin radoilla. Seikkailu tarjoaa mahdollisuuden omien rajojen löytämiseen. Ryhmät, kaverit ja toisilleen tuntemattomat kannustavat toisiaan ja ovat näin mukana rakentamassa onnistumisia toisilleen.

Lue hankkeestamme lisää täältä.

Jos koet, että Flowpark Ähtäri Zoo on ansainnut äänesi hankekilpailussa, on äänestäminen mahdollista netissä kilpailulinkin kautta. Äänestys päättyy syyskuun 8. päivänä. 

Img 20190701 160405 2