Siirry sisältöön
Benji

Seikkailupuistoliikunnalla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia lapsen kehitykseen. Kyseinen liikuntamuoto tukee sekä lapsen fyysistä että henkistä kehitystä. Turvallisessa ympäristössä toteutettu seikkailu, joka luo kuitenkin ”vaaran tunnetta”, on hyväksi lapsen itsetunnolle. Pelon uhmaaminen ja voittaminen luo lapselle itsevarmuutta kohdata elämän tuomia haasteita myös tulevaisuudessa.

30127912 10151116961449949 7644489342416584704 N
Jännittävä mutta turvallinen flowparkkaus tarjoaa iloisia onnistumisen hetkiä ja opettaa lapselle kehon tasapainon hallintaa. Näköaisti, kuuloaisti ja kaikki aivojen tasapainon hallintaan osallistuvat alueet aktivoituvat toiminnassa. Flowparkkaus soveltuu hyvin myös lapsille, joilla on vaikeuksia kehonkuvan ja -hallinnan kanssa. Radoilla seikkailu saa sydämen ja verenkiertoelimistön työskentelemään tehokkaasti ja lähes kaikki kehon lihakset osallistuvat toimintaan.

Flowparkkaus on mielekäs liikuntamuoto, jossa kaikki pääsevät loistamaan. Myös lapsien, jotka eivät välttämättä aina ole loistaneet koulun liikuntatunneilla, on havaittu ylittävän itsensä ja suoriutuvan hyvin Flowparkin radoilla. Seikkailuhuvipuistokokemus kannustaa arempiakin lapsia voittamaan pelkonsa ja aktivoitumaan seikkailuhenkisen kuntoilun sekä oppimisen pariin.

Tuo siis lapsesi kokemaan unohtumaton seikkailupäivä Flowparkissa. Kannustetaan yhdessä lapset voittoon!