Siirry sisältöön
Benji

Elokuun 11. päivän jälkeen Flowpark Ähtäri Zoo on auki viikonloppuisin. Maanantaista perjantaihin meille voi tehdä ryhmävarauksia mille päivälle tahansa. Elokuussa 12.-30.8. arkipäivien ryhmävarauksiin on mahdollista saada veloituksetta seikkailun yhteyteen pandapainiturnaus.

Pandapainissa voitte ottaa toisistanne mittaa pandasumopuvuissa painimatolla. Pandapainia voitte harrastaa ryhmänne kanssa kaksinkamppailuin. Kaikkein kilpailuhenkisimmille porukoille henkilökuntamme järjestää myös turnauksia, joissa etsitään koko porukan kovin pandapainija.

Pandapainia

Ryhmille puistossamme on lisäpalveluna mahdollista kokea myös hyppy vapaapudotuslaitteesta. Tällä tarkoitetaan verkkokiipeilypistettä, jolla pääset kiipeämään mustan ratamme viimeiselle lavalle verkkoa pitkin. Kovan kiipeämisurakan jälkeen saat palkinnoksi hypätä vapauteen lavan reunalta, vapaapudotuslaitteemme varmistaessa turvallisen alastulon.

Kysy lisää näistä lisäpalveluista pyytäessäsi tarjousta alkusyksyn seikkailulle. 

Ota yteyttä puistoomme täyttämällä varauskysely (https://www.flowpark.fi/ahtarizoo/varauskysely/ ) tai laita viestiä osoitteeseen [email protected]