Siirry sisältöön
Benji

Flowpark Ähtäri Zoon touhutiistaissa opit puiston radoilla kiipeilyn salat seikkailuohjaajan tuella. Perusratojen lisäksi touhutiistai sisältää joka viikko vaihtuvia seikkailuaktiviteetteja kuten hypyn vapaapudotuslaitteesta, pandapainia, tasapainoilua, laskeutumista tms.

Ohjatun seikkailun tarkoituksena on päästä tutustumaan flowparkkauksen saloihin entistä syvemmin. Ohjaajan avustuksella jokainen löytää itselleen sopivaa haastetta, jonka kautta jokainen pääsee kehittämään koordinaatiotaitoja, tasapainoa ja kehonhallintaa. Ennakko-osaamista ei vaadita, vaan ohjaajat opastavat varusteiden käyttöön sekä radoilla liikkumiseen.

Minttu

Ohjattu Flowpark kiipeily toteutuu kerran viikossa TIISTAISIN klo 11 ja klo 13: ti 2.7., ti 9.7., ti 16.7., ti 23.7. ja ti 30.7. Touhutiistain kesto on noin 1,5h, jonka jälkeen seikkailua saa jatkaa omatoimisesti puistossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa: https://www.ahtarizoo.fi/index.php/fi/kohde#!/SKFLOW/2019-06-17/2019-08-31/1/0/0