Siirry sisältöön
Benji

Heinäkuu on saapunut ja rankka työ vaatii rankat huvit. Unelmia tavoiteltaessa voi elämä heittää eteen useitakin erilaisia haasteita. Haasteiden ja pelkojen peittoamisesta voi kuitenkin tehdä itselleen jännittävän matkan. Parasta on, että pelkojen peittoamisen jälkeen näkymä korkealta on huikea!

Flowpark seikkailupuisto tarjoaa turvallisesti jännittävän kokemuksen, joka palkitsee niitä, jotka tarttuvat haasteeseen. Hävitä et voi, ainoastaan voittaa! Seikkailukokemus harhauttaa mukavasti arjen huolista ja murheista. Me Flowparkilla takaamme, että jokainen radoillamme itsensä haastanut, joka lopulta palaa takaisin arkeen seikkailumme jälkeen, uhkuu uutta iloa ja energiaa.

Toimintaamme ohjaavat arvot, kuten yhteisöllisyys, liikunnallisuus, ekologisuus ja turvallisuus. Yhdessä porukalla liikunnallisen elämäntavan harjoittaminen ekologisessa ja turvallisessa seikkailupuisto ympäristössä on se, mitä haluamme tarjota. Tahdomme myös, että jokainen asiakkaamme pääsee kokemaan sen, miten palkitsevaa korkealle tähtääminen ja tavoitteissaan onnistuminen voi olla.

AIM HIGH & GET HIGH!