Siirry sisältöön
Benji

Mikä on mustavalkoinen, ympärysmitaltaan ainakin 3,5 metriä ja köllöttää maassa? No tällä kertaa tuo näkyy olevan työporukan Pertti joka on juuri räkänaurun saattelemana täpärästi menettänyt tasapainonsa seikkailupuisto Flowpark Ähtäri Zoon pandapainissa.

Pandapainin idea on simppeli: tarkoitus on ottaa kaverista mittaa pandasumopuvuissa painimatolla. Pandapainia voi harrastaa ryhmän kanssa kaksinkamppailuin. Kaikkein kilpailuhenkisimmille porukoille on myös mahdollista järjestää turnauksia, joissa etsitään koko porukan kovin pandapainija. Polttavana tarjouksena Flowpark Ähtäri Zoon seikkailupuistossa voit elokuussa 12.-30.8. arkipäivien ryhmävarauksiin saada veloituksetta seikkailun yhteyteen pandapainiturnauksen!

Pandapainia

Mikäli oma kaveri pandapuvussa ei vielä mielestäsi täytä eksoottisen eläimen kriitereitä, löytyy eläintarhan puolelta myös ne ihan oikeat pandat joista tarkkanäköisimmät saattavat nähdä vilauksen myös radoilla seikkaillessa. Katsasta infopläjäys alueen muista palveluista kotisivuiltamme.

Jos loikka pandapuvun sisään flowparkkaamisen lomassa sai eläimelliset vaistosi heräämään, ota empimättä yhteyttä puistoomme varauskyselyn tai sähköpostiviestin ([email protected]) kautta ja varaa paikkasi vielä tälle kaudelle!

Loppukauden aukioloajat löydät täältä. Tervetuloa flowparkkaamaan!

Ähtärin ratakartta

Flowpark Ähtäri Zoo

Karhunkierros 150

63920 Ähtäri

[email protected]

0400 551 055