Siirry sisältöön
Benji
Synttärit flowparkissa!

Vierumäen ja Ähtärin Flowparkit täyttävät viisi vuotta! Tule kanssamme juhlimaan merkkipäivää lauantaina 15.6.2019 puistoihimme.

Kevään ja kesän taitteessa vuonna 2014 Flowpark ketju laajeni kahdella puistolla. Nyt on kulunut viisi vuotta tästä tapahtumasta ja onkin aika juhlia 5-vuotis synttäreitä!

Puistoissa tarjolla erikoisohjelmaa läpi päivän. Ähtärissä pääset pelailemaan kiipeilyn lomassa perinteisiä mökkipelejä, hyppäämään vapaapudotuslaitteesta sekä painimaan pandapainia (säävaraus) ja etsimään aarteita. Vierumäellä synttäreiden lomassa pääset osallistumaan keppari kisaan ja aarteenetsintään. Jätetään vielä varaa myös synttäriyllätyksille!

Flowparkkaukseen ei tarvita ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö ja radoilla liikkuminen opastetaan ja ennen radoille siirtymistä jokainen asiakas käy läpi testiradan ohjaajan valvomana. Kaikki ensikertalaiset ja vanhat konkarit ovatkin tervetulleita flowparkkiin synttäreillemme.

Flowpark Ähtäri Zoon liput myynnissä ennakkoon osoitteessa www.lippu.fi hintaan 10 €. Flowpark Vierumäen puistolle voi varata lippusi ennakkoon osoitteessa https://www.lyyti.in/Flowparkin_5wee_synttarit_1562019_3819. Varauksen tehneet asiakkaat saavat lunastettua lippunsa paikan päällä hintaan 10€. Tapahtuma päivänä puistoissa lippuja myydään normaalihinnalla. Tarkista hinnat osoitteesta www.flowpark.fi

Ähtärin puisto on auki tapahtumapäivänä klo 10-19. Vierumäellä pääset seikkailemaan klo 10-20.

kipeilyä

Tule mukaan ja vietä ratkiriemukas päivä Flowparkissa!