Siirry sisältöön
Benji

Suunnitteletteko luokkaretkeä keväälle?
Kaipaatteko aktiivista tekemistä ohjelmaanne?
Haluatteko haastaa itsenne?

Flowpark on juuri oikea kohde liikunnalliselle ja hauskalle luokkaretkipäivälle!

verkot
Flowparkkauksessa ei kilpailla, vaan jokaisen on tarkoitus ylittää itsensä. Puihin rakennetut seikkailuradat tarjoavat sekä fyysistä haastetta että ongelmia ratkaistavaksi pääkopalle. Liikunta ja ulkoilma tulevat hauskanpidon lomassa kaupan päälle. Toisten kannustaminen ja yhdessä tekeminen kohottavat yhteishenkeä.

Puistossa tarvitaan tasapainoa, koordinaatiota, rohkeutta, tsemppaamista ja veikeää mieltä. Neljään eri vaikeusasteeseen luokitellut radat takaavat sen, että jokaiselle löytyy sopivia ratoja. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen kiipeilijä opastetaan toimintaan.

Kenestä paljastuu teidän luokan kovin apina?

Tutustu luokkaretkitarjontaamme ja varaa kevään seikkailu nyt!

Pyydä tarjous sopivalta paikkakunnalta:
Hämeenlinna, Ahvenisto
Tampere, Varala
Turku
Vierumäki
Ähtäri Zoo

LR-1903