Siirry sisältöön
Benji

Lahjakortit helposti ja nopeasti pukinkonttiin Flowparkin verkkokaupasta

Kärvisteleekö lapsesi liikaa neljän seinän sisällä? Puutuuko siskosi takamus opiskellessa? Haluatko muistaa vanhempiasi antamalla heille haasteen? Asuuko puolisossasi sisäinen apina, joka odottaa vapauttamista?

Anna lahjaksi parempaa tekemistä! 

Flowparkin lahjaliput ilahduttavat kaikenikäisiä seikkailumielisiä ja sopivat lahjaksi kenelle vain ulkoilmasta ja aktiivisesta tekemisestä nauttiville oman elämänsä seikkailjoille.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Jouluksi ostetut lahjakortit ovat siis voimassa koko flowparkkauskauden 2018 puistojen aukioloaikoina. Nyt ostetut lahjakortit saat tämän vuoden hinnoilla!

Valitse verkkokaupasta päivälippu lähimpään puistoon tai vapaavalintaiseen Flowparkiin, jolloin lahjansaaja voi itse päättää, millä paikkakunnalla hän seikkailee.

Auta pukkia ja tee tontun työ: hanki lahjakortit täältä! Lahjakortit saat suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen ja ne on myös helppo tulostaa ja paketoida kuusen alle.

Seikkailuntäyteistä joulun odotusta!

Lahjakortit kaikille

 

Käsinkosketeltavat lahjakortit kauppakeskus Skanssista

Flowpark Turkuun voit hankkia perinteiset käsinkosketeltavat liput joulun alla myös paikan päältä kauppakeskus Skanssista.

Lahjakorttimyyntipiste on keskustorin laidalla, vanhan R-Kioskin paikalla 15.-23.12.2017 ma-pe klo 16-20, la 11-19 ja su 12-18.