Siirry sisältöön
Benji

Kiitos flowparkkauskaudesta 2017! 

Flowparkit ovat siirtyneet talviaikaan. Kiitos kaikille kymmenille ja kymmenilletuhansille seikkailijoille! Teitte kaudesta 2017 ikimuistoisen!

Vaikka puistot vaipuvat pimeimmän vuodenajan ajaksi talvihorrokseen, avaamme ryhmille tilauksesta. Pyydä tarjous vaikka vähän erilaisista pikkujouluista. Täysin hereillä ja isolle yleisölle avoinna Flowparkit ovat taas keväällä! Vapun tienoilla pyörähtää käyntiin kaiken kaikkiaan jo yhdeksäs flowparkkauskausi… Saa nähdä, mitä keksimme talven aikana päänne menoksi.

Seuraa meitä somessa ja pysyt kärryillä, missä mennään ja milloin tapahtuu. Vaikka puistoissa talvi on asiakkaiden silmin katsottuna rauhallista aikaa, se ei tarkoita, että taustajoukot tapittavat tyhjän panttina.

Seuraa, ellet usko 😉

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

kiitos