Siirry sisältöön
Benji

Voimaannu ja virkisty: tiimi- ja tyhypäivät Flowparkissa

Flowparkkaus soveltuu aktiviteetiksi niin pienempiin tiimipäiviin kuin isoihin monen sadan hengen yritystilaisuuksiin. Hauska, henkisiä ja fyysisiä haasteita tarjoava tekeminen, jossa yhdistyy ulkoilma, liikunta ja yhdessä tekeminen virkistää ja voimaannuttaa.

Työporukan yhteinen aika erilaisessa ympäristössä tukee työhyvinvointia ja -yhteisöä. Seikkailun tarjoaa paitsi hauskaa yhdessäoloa ja virkistymistä, samalla se aidosti kehittää työyhteisöä ja ryhmähenkeä. Räätälöimme myös koko päivän kokouspaketteja ja oheispalveluita seikkailun kylkeen. Haasta tiimisi puun latvaan ja pyydä tarjous Hämeenlinnan, Tampereen, Turun, Vierumäen tai Ähtärin Flowparkiin juuri teille!

Toimistorotasta kuoriutuu flowparkkaaja!

tyky-päivä, virkistyspäivä