Siirry sisältöön
Benji

Flowparkin kesäsesonki on täällä!

Kesäkausi alkaa puistoissa virallisesti koulunen kesälomien alkaessa eli maanantaina 5.6.
Katso tarkat aukioloajat puistojen omilta sivuilta.

Viisi vinkkiä kesäiseen flowparkkaukseen

1. Sää ei ole este seikkailulle
Seikkailuradoilla voi edetä auringonpaisteella tai pilvisellä säällä, helteessä tai sateessa. Nämä ovat maku- ja asennekysymyksiä! Sade ei haittaa flowparkkausta, vaan toimii hauskana lisäelementtinä. Jotkut esteet saattavat olla sateella tavallista vaikeampia suorittaa – ota haaste rohkeasti vastaan! Kova myrsky & tuuli voi estää seikkailun hetkellisesti. Ukkosella seikkailu ei onnistu. Yleensä puuskat menevät nopeasti ohi ja seikkailua pääsee jatkamaan normaaliin tapaan.

2. Pukeudu oikein
Päälle kannattaa pukea säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja tukevat kengät, esim. lenkkarit. Puissa kun liikutaan, hienoimmat kledjut on syytä jättää muihin kinkereihin. Suosittelemme hanskoja, niitä saa hankittua myös paikan päältä.

3. Huolehdi nesteytyksestä
Flowparkkaus on hauskanpitoa ja liikuntaa. Touhuillessa tulee jano. Muista huolehtia nesteytyksestä erityisen tarkkaan lämpimällä säällä. Puistoissa palvelevat kahviot, joissa saat tankattua lisävoimia.

4. Kannusta kaveria
Seikkailuradoilla toisia jännittää korkeus, toisia heiluvat tehtävät ja osaa etenee synnynnäisen apinan tavalla. Flowparkkaus ei ole kilpailua eikä siinä ole yhtä oikeaa tyyliä liikua. Tsemppaa muita eteenpäin, neuvo ja anna vinkkejä. Omien rajojen kokeileminen on jännittävää ja niiden ylittäminen tuottaa mielihyvää. Kannustus auttaa nousemaan seuraavalle tasolle! Tehdään elämys yhdessä!

5. Nauti koko tunneskaalasta
Kauhunhetket, korkeanpaikankammo ja epätoivo ovat luonnollinen osa seikkailua siinä missä nauru, riemu ja onnistumisen fiiliskin. Elämys syntyy kokonaisuudesta ja se on jokaisella erilainen. Flowparkkaus eli puistovirtailu ei ole turhan vakavasti otettavaa. Flowpark on moderni huvipuisto, jossa on tarkoitus pitää hauskaa. Sinä itse olet toiminnan moottori ja säätelet sen, millä vauhdlla ja tavalla liikut eteenpäin. Anna myös muille tilaa: päästä nopeammat ohi, ihastele rauhassa maisemia, ota ilo irti flowtilasta. Mene omilla ehdoillasi, mutta uskalla haastaa itsesi.

flowpark_pääkuva_sivu6