Siirry sisältöön
Benji

Flowparkkauskausi käynnistyy huhti-toukokuun vaihteessa

Kevät ja vappuviikko on täällä! Se on merkki siitä, että seikkailut starttaavat ja on aika nousta puuhun. Flowparkit on herätetty talvihorroksesta ja henkilökunta on valmiina ottamaan seikkailijat vastaan. Tervetuloa flowparkkaamaan!

Huomioithan, että puistojen aukioloajat vaihtelevat paikkakunnittain. Tarkistathan aukioloajat puistojen sivuilta!

Flowpark Ahvenisto Hämeenlinnassa ottaa varaslähdön vappuun ja kauden avajaisia vietetään jo perjantaina 28.4. 15-20.
Vierumäen ja Varalan radoille pääsee lauantaina 29.4. klo 10-20. Turussa puisto aukeaa jo perinteeksi muodostuneessa vapunpäivän seikkailun merkeissä 1.5. klo 12. Ähtärissä kausi käynnistyy toden teolla 6.5. ja Lappeenrannan Flowparkissa seikkaillaan 3.6. alkaen, kun koululaiset jäävät lomalle.

seikkailupuisto