Siirry sisältöön
Benji

Flowparkille tunnustusta ekologisuudesta, konseptista ja aktiivisesta paikallistoiminnasta

Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinnot myöntää Turku Science Park Oy ja niitä on jaettu vuodesta 2003 lähtien. Tänä vuonna ehdotuksia kolmeen kategoriaan tehtiin noin 50. Saajat julkistettiin Logomossa järjestetyssä Business Camp -yritystapahtumassa. Flowpark palkittiin voittajana ”Kasvua edessä” -kategoriassa. Turku Science Park on Turun seudun kuntien yhteinen elinkeinoyhtiö.

Kokonaisvaltainen seikkailupuistokonsepti

Flowpark palkittiin menestyksekkäästä toiminnasta. Flowpark on kehittänyt seitsemässä vuodessa ekologisesta seikkailuhuvipuistokonseptista helposti monistettavan franchise-konseptin, jossa syntyy uutta yrittäjyyttä.

Ensimmäinen Flowpark avattiin keväällä 2010 Turkuun ja seuraava Lappeenrantaan vuonna 2012. Franchise-puistot sijaitsevat Vierumäellä (2014), Ähtärissä (2014), Tampereella (2015) ja Hämeenlinnassa (2015). Flowpark käy jatkuvasti keskusteluja uusista puistoista myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Voimanlähteenä ihminen

Puistojen suunnittelussa huomioidaan ekologisuus. Toiminnan perusta on se, että ihmiset itse toimivat moottorina seikkailuradoilla. Verrattuna perinteisempiin huvipuistoihin ja aktiviteetteihin, Flowpark kuluttaa vain vähän sähköä. Puistojen rakentaminen ei vahingoita luontoa ja radoilla pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään kierrätysmateriaaleja.

Ennakkoluulotonta verkostoitumista

Palkintoraati kiitti lisäksi Flowparkia aktiivisesta paikallistoiminnasta ja vahvasta verkostoitumisesta. Flowpark ja sen edustajat toimivat useissa paikallisissa yrittäjäyhteisöissä ja tekevät ennakkoluulotonta yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Entrepreunial Spirit of Turku -palkitut Kuva: Rabbit Visuals
Entrepreunial Spirit of Turku -palkitut Kuva: Rabbit Visuals

Katso aiempien vuosien voittajat https://www.businesscampturku.fi/portfolio/yrityspalkinnot

Lisätietoja palkkinnoista ja tuomaristosta https://www.businesscampturku.fi/portfolio/palkintojenjako