Siirry sisältöön
Benji

Järjestä Flowparkissa yrityksen tyhy-, tyky- tai virkistyspäivä

Irtiotto työpaikan vakiintuneista rooleista ja käytännöistä kaukana vietetty päivä kehittää työyhteisöjen hyvinvointia. Seikkailuradoilla päivän liikunta-annos täyttyy ja ylittyy ihan huomaamatta. Aivonystyröitä joutuu käyttämään poikkeavalla tavalla, kun porukalla mietitään, että mitenköhän tässä nyt pitäisi mennä eteenpäin…

Yhdessä vietetty aika erilaisessa ympäristössä on positiivinen keino tukea työhyvinvointia ja työyhteisöä. Seikkailun tavoitteena on tarjota paitsi hauskaa yhdessäoloa ja virkistymistä, myös aidosti kehittää työyhteisöä ja ryhmähenkeä.

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Flowparkkaus soveltuu aktiviteetiksi niin pienempiin tiimipäiviin kuin isoihihin monen sadan hengen yritystilaisuuksiin. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee seikkailun jälkeen uudella energialla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino.

tyky-päivä, virkistyspäivä

 

Kokemuksia: Asianajotoimisto puun latvassa

Saimme viime keväänä vieraaksi Turun puistoon asianajotoimiston Lukander Ruohola HTO:n viettämään tiimipäivää. Flowparkiin saapuessa ryhmän naurahdukset muuttuivat hermostuneiksi. Jopa kahdenkymmenen metrin korkeuteen kohoavat puihin rakennetut seikkailuradat nostattivat jännitystä ja kylmän hien pintaan.

– Ei tämä nyt ihan mikään leikkipuisto olekaan, kuului joukosta mutinaa. Kiipeilyvarusteet puettiin reippaasti päälle, ja ohjaajan opastuksen avulla ryhmä eteni rohkeasti varsinaisille radoille. Toisella radalla jännitys laukesi ja hermostuneisuus muuttui riemuksi.

Liikunnan, itsensä ylittämisen ja oman porukan kesken tekeminen seikkailupuistossa oli testiryhmän mieleen. Hyvänä pidettiin sitä, että jokainen voi edetä omalla tasollaan ja flowparkkauksesta on mahdollista muokata taitotasonsa mukaan fyysisempikin suoritus. Ryhmähenki nousee kohisten.

– Parasta on, kun voi kettuilla ja kannustaa toisia! Oman kokemuksen kautta voi antaa oikeasti neuvoja etenemiseen. Pilkka osuu tosin takuulla omaan nilkkaan, ryhmä räjähtää nauramaan seikkailun jälkimainingeissa.

Ylpeys siitä, että me ihan oikeasti olimme äsken tuolla korkealla horjuvalla radalla, on kiitos koko porukalle.

Flowparkkaus sopii kaikillle

Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

Uskallatteko ottaa haasteen vastaan?

tyhy-päivä