Siirry sisältöön
Benji

HAKUAIKA 16.1.-5.2.!

Flowstaff etsii täydennystä! Oletko etsimämme typy tai tyyppi?

Haluat olla osa tiimiä, joka tarjoaa ihmisille elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereitakin haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa. Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Liikunta ja ulkoilma on juttusi. Reippaus, vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus kuvaavat luonnettasi. Ilmaiset itseäsi vähintään suomeksi ja englanniksi, myös elekieli ja pantomiimi luonnistuu tarvittaessa. Ympärilläsi säkenöi hyvä fiilis.

Flowpark etsii puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2017. Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi haemme apuohjaajia kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
• vähintään 18 vuoden ikää
• liikunnallisuutta
• asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
• oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon

Kielitaito (englanti, ruotsi, venäjä + muut) ja kiipeily- sekä ohjauskokemus luetaan eduksi.
Koulutamme kaikki valitut ohjaajat tehtävään.

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

Staffia

Puistokohtaiset hakuohjeet

Töihin Flowpark Ahvenistoon Hämeenlinnaan?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 5.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ahvenisto”.

Töihin Flowpark Lappeenrantaan?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 5.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Lappeenranta”.

Töihin Flowpark Turkuun?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 5.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Turku”.

Palkkaamme Turkuun myös muutaman kioskimyyjän. Kioskimyyjä voi olla alle 18-vuotias.

Töihin Flowpark Varalaan Tampereelle?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 5.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Varala”.

Töihin Flowpark Vierumäelle?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 5.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Vierumäki”.

Töihin Flowpark Ähtäri Zoohon?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 5.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ähtäri Zoo”.

Vierumäen koulutuksessa 2016 käynnissä pelastusharjoitus.