Siirry sisältöön
Benji

Varaa kevään seikkailu. Nyt.

Flowparkissa yhdistyvät aktiivinen tekeminen, yhdessäolo ja ulkoilma. Koska radoilla toiminnan moottori on ihminen itse, seikkailu on hauskanpidon ohella monipuolista liikuntaa. Radoilla eteneminne tarjoaa haastetai ja vahvistaa yhteishenkeä. Näytä mallia tai tee perässä. Flowparkissa ei kilpailla, vaan jokainen haastaa itsensä. Tsemppaa ja kannusta kaveria!

Eläviin puihin rakennetuilla radoilla olet kuin tosielämän tasohyppelypelissä. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen ja ne kulkevat 0,5-25 metrin korkeudella. Lukuisista erilaisista tehtävistä löytyy sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille.

Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen opastetaan toimintaan ennen radoille lähtöä. Radoille edetään turvavaijeriin kytkettynä. Kaikki seikkailijat varustetaan valjailla, varmistusjärjestelmällä ja kypärällä.

Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla. Pyydä tarjous ja varaa luokallesi unohtumaton seikkailu!
Flowpark Ahvenisto, Hämeenlinna
Flowpark Turku
Flowpark Varala, Tampere
Flowpark Vierumäki
Flowpark Ähtäri Zoo

verkkosuikaleet

 

#uskallatkoite #tyylivapaa #voittajafiilis #nythapottaa #uudestaan #jalattärisee