Siirry sisältöön
Benji

Luostarivuoren koulun Martin yksikön luokka 5D palkittiin voittajana

Ympäristötaidekilpailun voittajaksi selviytyi teos ’PikkuSkanssi’, jonka Martin yksikön 5D oli taiteillut. Kauppakeskus Skanssin ja Flowparkin yhteistyössä toteuttamassa kisassa haastettiin luokat tekemään ’roskista taidetta’. Voittajatyössä oli käytetty materiaaleina mm. wc-paperirullia, pahvipakkauksia, pullonkorkkeja, kengännauhoja ja vanhoja leluja.

Voittajateoksesta sanottua:

”Hienoon lopputulokseen on selkeasti käytetty aikaa ja idea on kokonaisuutena kekseliäs.”

”Se on hauska ja ajankohtainen.”

”Teos on hyvin yksityiskohtainen ja siihen on hauskasti käytetty arkipäiväisiä asiaoita.”

”Koska me ollaan Skanssissa ja Skanssi on tosi hieno!” – Hilla 6 v

Kilpailutyöt olivat esillä Skanssissa lokakuun lopulla ja siellä sai käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Kaikki osallistuneet yhdeksän luokkaa palkittiin lauantaina Skanssisa herkkukasseilla. Toiseksi sijoittunut sai 100€ luokkaretkirahaa ja pääpalkintona oli voittajille luokkaretki Flowparkiin.

Kilpailu toteutetaan myös ensi vuonna ja siihen odotetaan lisää osallistujia.

ympristotaidekisawinner