Siirry sisältöön
Benji

Flowstaff osallistuu Movember-haasteeseen omalla joukkuueella

Marraskuun ajan vanhoista, nykyisistä ja henkisesti flowstaffilaisiksi luokiteltava sekalainen joukkio osallistuu Movember-haasteeseen. Tutustu alati kasvavaan joukkueeseen Moflow.

flowmo

Mikä on Movember?

Movemberin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista ja kerätä varoja: liiku, puhu ja lahjoita! Movember on kansainvälinen kampanja, jonka pääyhteistyökumppani ja vastuullinen toteuttaja Suomessa on Syöpäsäätiö. Tuotot ohjataan Syöpäsäätiölle. Tänä vuonna Suomen kampanja keskittyy erityisesti eturauhassyöpäpotilaiden elämänlaatuun kohdistuvaan tutkimukseen.

Mitä me teemme?

Movember ei ole vain No-Shave-November vaan myös MOVE-liikuntahaaste. Osallistua voi kolmella eri tavalla. Flowstaff toteuttaa niistä kaksi ja henkilökunnan haastamana Flowpark toteuttaa kolmannen:

1) Kasvata viikset: ajellaan naamakarvat pois ja annetaan niiden kasvaa 30 päivää marraskuun ajan! Feel the hair…
2) MOVE-haaste: vedetään leukoja, aivan järkyttävä määrä leukoja!
3) Tapahtuma: Moflow-parkkaus Turun puistostossa järjestetään lauantaina 19.11. Movemberin hengessä. Pidämme puiston poikkeuksellisesti auki marraskuisena lauantaina. Avoin kaikille seikkailijoille! Lippujen hinta on 20€ ja jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan lyhentämättömän 5€ Movemberille. Jäätyköö viiksikarvat vai lämpeääkö haba?

Seuraa, miten meidän mosistat ja mobrot edistyy ja lahjoita moflow’lle!

mg-sls1012-movember-2016-campaign-move-logo
Yhteistyössä Flowstaff ja Flowpark Oy – koska haluamme edistää terveyttä