Siirry sisältöön
Benji

Nostakaa porukka puuhun

Flowparkkaus sopii aktiviteetiksi kaikenlaisille ryhmille. Meillä on järjestetty mm. isojen yrityksien asiakastapahtumia, partiolippukuntien seikkailukokouksia, lukiolaisten liikuntatunteja, uusien opiskelijoiden tutustumispäiviä, pienten tiimien virkistyspäiviä, yhdistysten sporttisia kauden avajaisia ja monia muunlaisia ryhmätilaisuuksia aina pienryhmistä monen sadan hengen porukoille. Vain mielikuvitus on rajana!

Flowparkkauksessa parasta on, että toiminnassa yhdistyy yhdessä tekeminen, ulkona oleminen ja liikkuminen. Jokainen tekee omien rajojensa puitteissa, tavoitteena ylittää itsensä ja tsempata toista. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen, joten haastetta löytyy kaikentasoisille seikkailijoille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen asiakas opastetaan toimintaan ennen radoille pääsyä. Ei siis haittaa, jos ryhmässä on erilaisia ihmisiä. Voit olla kankea toimistorotta tai extreme-konkari – haastetta löytyy just sulle.

Puistot ovat avoinna ryhmille myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Pyydä tarjous ja varaa oma tilaisuutesi! Flowparkkaukseen on helppo yhdistää muita palveluita ruokailusta, saunasta ja muista aktiviteeteista koko päivän tapahtumaksi. Räätälöimme tilaisuuden toiveidenne mukaan.

USKALLATTEKO YHDESSÄ?

Tutustu puistoihimme ja niiden tarjontaan:
Turku
Lappeenranta
Vierumäki
Ähtäri
Tampere
Hämeenlinna

20100714_0580