Siirry sisältöön
Benji

Flowparkkauksen MM-kisakiertue 2016 käynnissä

Osakilpailut käynnistyivät eilen Ähtäristä ja jatkuvat tällä viikolla Lappeenrannassa sekä Vierumäellä. Ensi viikolla kilpaillaan Turussa, Tampereella ja Hämeenlinnassa. Jokaisen osakilpailun kolme parasta lunastavat paikan Turussa lauantaina 20.8. järjestettävään finaaliin. Finaalin pääpalkintoina ovat iPad Mini 4, Speedom-tasapainoskootteri sekä Partioaitan 150€ lahjakortti.

Osakilpailuissa tuomaristo arvostelee kilpailijoiden asennetta, tekniikkaa ja tyyliä. Lisäksi pisteitä saa tavoiteajan ja maksimiajan välille mahtuvasta suorituksesta. Kilpailijoiden tehtävänä on suorittaa kunkin puiston musta rata. Kilpailuihin voi vielä ilmoittautua mukaan osoitteeseen [email protected] tai paikan päällä, jos tilaa on.

Finaalissa kilpailijat joutuvat uudenlaisen haasteen eteen. Black Labyrinth -kisarata ei ole vain rata, vaan labyrintti, josta kukin kisaaja voi valita haluamansa reitin.

Kuka onnistuu lunastamaan finaalipaikan? Kenestä tulee uusi flowparkkauksen maailmanmestari?

Osakilpailujen tulokset löytyvät MM-sivuilta. Seuraa kisakiertueen kulkua myös tapahtumasivulla sekä instagramissa.

mm-ähtäri