Siirry sisältöön
Benji

Flowparkkauksen MM-finaali Turun Flowparkissa lauantaina 20.8.

Flowparkkauksen kesäkausi huipentuu lauantaina 20.8. järjestettävään MM-kisojen finaaliin. Ensimmäiset kilpailijat lähetetään kisaradalle klo 12.

Finaalissa kilpailijat suorittavat valitsemansa reitin Black Labyrinth -radasta. Haastava kisalabyrintti tarjoaa lukuisia haasteita, joista finalistit suorittavat osan. Jokaiselle kilpailijalle arvotaan lähtöpaikka, josta tulee selviytyä loppuhypylle valitsemaansa reittiä pitkin. Tuomaristo arvioi kilpailjoiden asennetta, tekniikkaa ja tyyliä. Lisäksi pisteitä saa ajasta, jos oman osuuden onnistuu suorittamaan tavoite- ja maksimiajan puitteissa.

Puisto on avoinna normaalisti kisojen ajan klo 10-20. Lipun hinta on finaalipäivänä Turussa 20€ (norm. 24€). Jos et mieli radoille, mutta kisakannustus iskee, alueelle on vapaa pääsy. Puistossa on DJ nostattamassa fiilistä ja kisaradalla on luvassa maailmanluokan suorituksia! Tervetuloa kannustamaan suosikkisi voittoon ja aistimaan kisatunnelmaa!

Palkinnot jaetaan n. klo 17. Kisapäivän aikataulu voi muuttua kilpailijoiden suorituksista riippuen. Kisanpäätösaika on arvio.

_DSC3188